Για 6η χρονιά στη Σαντορίνη το Red Bull Art of Motion

Αθλητές από κάθε γωνιά του κόσμου, «θρύλοι» και φρέσκα ταλέντα, ετοιμάζονται για το ετήσιο ραντεβού τους και πάλι στη μαγευτική Οία της Σαντορίνης, μετατρέποντας το νησί για περίπου μια εβδομάδα σε Μέκκα του freerunning. Τα βλέμματα αναμένεται να στραφούν στη μάχη μεταξύ των κορυφαίων αθλητών Δημήτρη “DK” Κυρσανίδη και Pasha Petkuns, που κατέχουν από δύο τίτλους έκαστος.

Το ρόστερ των 18 διαγωνιζομένων στην τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, θα διαμορφωθεί ως εξής: οι 6 που διαγωνιστήκαν στον τελικό το 2015 έχουν πάρει απευθείας πρόκριση για τον φετινό αγώνα, 5 αθλητές θα περάσουν από τον προκριματικό που θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη στις 29/9, ενώ 4 άντρες αθλητές και 3 γυναίκες αθλήτριες θα προκριθούν μέσω του online προκριματικού που ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί στις 6/7.

Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στον online προκριματικό, θα πρέπει να ετοιμάσουν και να ανεβάσουν στο redbullartofmotion.com το βίντεό τους με διάρκεια έως 1,5 λεπτό, αναδεικνύοντας τις ικανότητές τους στην «τέχνη της φυγής». Η εκτέλεση, η ροή, οι τεχνικές προκλήσεις, η δημιουργικότητα αλλά και το τελικό αποτέλεσμα ως σύνολο αποτελούν τα κριτήρια βάσει των οποίων θα προκριθούν τελικά οι 7 φιναλίστ, εξασφαλίζοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για το Red Bull Art of Motion.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη