Gravity από σήμερα στο Villaggio

Με συναρπαστική 3D ταινία συνεχίζονται από σήμερα Πέμπτη 21/11 οι προβολές του κινηματογράφου Villaggio στο Καμάρι, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί και με ταινία κινουμένων σχεδίων.

GRAVITY σε 3D

21-27 Νοεμβρίου 2013 (Πέμ-Τετ)
Ώρες έναρξης: 20:30 & 22:30

Περιπέτεια | Αμερικανική παραγωγή | 2013 | Έγχρωμη | Διάρκεια: 91′

Σκηνοθεσία Αλφόνσο Κουαρόν

Με τους: Σάντρα Μπούλοκ, Τζορτζ Κλούνεϊ.

Υπόθεση: Η Μπούλοκ πρωταγωνιστεί ως η Δρ Ράιαν Στόουν, μια λαμπρή ιατρική μηχανικός στο πρώτο της διαστημικό ταξίδι, συνοδευόμενη από τον βετεράνο αστροναύτη Ματ Κοβάλσκι, στο τιμόνι της τελευταίας του πτήσης, πριν τη συνταξιοδότηση. Αλλά σ’ ένα φαινομενικά συνηθισμένο διαστημικό περίπατο, επέρχεται η καταστροφή. Το διαστημικό λεωφορείο καταστρέφεται, αφήνοντας τους Στόουν και Κοβάλσκι ολομόναχους – δεμένους μόνο μεταξύ τους, να στροβιλίζονται στο απέραντο σκοτάδι του διαστήματος. Η εκκωφαντική σιωπή τους δείχνει πως έχουν χάσει κάθε επαφή με την Γη… και μαζί κάθε πιθανότητα διάσωσης. Καθώς ο φόβος μετατρέπεται σε πανικό, κάθε ανάσα τους, κατατρώει το λιγοστό οξυγόνο που τους έχει απομείνει. Ο μόνος δρόμος της σωτηρίας ίσως να σημαίνει πως πρέπει να πάνε ακόμη παραπέρα, στην τρομακτική απεραντοσύνη του σύμπαντος…

FREE BIRDS στα ελληνικά

23-24 Νοεμβρίου 2013 ( Σάβ-Κυρ)
Ώρες έναρξης: 17:00 (2D), 18:50 (3D)

Κινούμενα Σχέδια | Αμερικανική παραγωγή | 2013 | Έγχρωμη | Διάρκεια: 91′

Σκηνοθεσία: Τζίμι Χέιγουορντ

Τις φωνές τους δανείζουν οι: Γιάννης Στεφόπουλος, Ντίνος Σούτης, Τάσος Κωστής, Πέτρος Σπυρόπουλος, Όθων Μεταξάς

Υπόθεση: Ο Jake είναι μεγαλόσωμος και παρορμητικός. Ο Reggie είναι αφελής και καλόψυχος. Το μόνο που τους ενώνει, εκτός από το γεγονός ότι είναι γαλοπούλες, είναι η μοίρα τους να καταλήξουν πάνω σε μια πιατέλα στο γιορτινό τραπέζι. Έτσι, αποφασίζουν να κλέψουν μια χρονομηχανή και να επιστρέψουν πίσω στον 17ο αιώνα, τότε που ξεκίνησε η παράδοση να τρώνε γαλοπούλα την Ημέρα των Ευχαριστιών. Στόχος τους: να αφαιρέσουν το πιάτο γαλοπούλας από το εορταστικό μενού.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη