Hondos Center Σαντορίνης: Παρόν με κοινωνική ευαισθησία και προσφορά

Ανακοίνωση από το Hondos Center Σαντορίνης:

Η εταιρεία Hondos Center δραστηριοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1970, φτιάχνοντας ένα περίπτερο στην Ομόνοια και εξελίχθηκε σε νούμερο ένα εταιρεία καλλυντικών στην Ελλάδα με πολυάριθμα καταστήματα, που απασχολούν μεγάλο αριθμό εργαζομένων.

Η έμπνευση της Πηγής Ζαχαροπούλου να δημιουργήσει ένα κατάστημα Hondos Center στη Σαντορίνη, το 2002, προσέφερε στο νησί ένα υπέροχο ταξίδι ομορφιάς, συμβάλλοντας ταυτόχρονα ποικιλοτρόπως, μέσω κοινωνικών δράσεων, στα δρώμενα του νησιού.

Ενδεικτικά αναφέρουμε με υπερηφάνεια την συμβολή και στήριξη του Hondos Center στη Σαντορίνη, στις πολιτιστικές δράσεις του Συλλόγου φίλων ανασκαφής Ακρωτηρίου, του Συλλόγου Κρητών, του ΔΑΠΠΟΣ, του SAF (Παλιού Εργοστασίου Τομάτας) στη Βλυχάδα, της Κινηματογραφικής Λέσχης Θήρας, του Santo Youth Festival, του Διεθνούς Φεστιβάλ Σαντορίνης (κλασικής μουσικής) και άλλων πολλών αξιόλογων καλλιτεχνικών και επιστημονικών εκδηλώσεων και συνεδρίων.

Μεγάλη επίσης είναι και η συμβολή του Hondos Center Santorini στα αθλητικά δρώμενα του νησιού. Ως χορηγός και αρωγός των προσπαθειών των αθλητικών σωματείων του νησιού, στηρίζει διαρκώς τα «άλματα» των θηραϊκών ομάδων, που εμπνέουν εκατοντάδες παιδιά να συμμετέχουν ενεργά σε αθλητικές δραστηριότητες.

Η στήριξη στην ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Θήρας, που μας κάνει υπερήφανους με την πορεία της στην Α1 κατηγορία, η βοήθεια στην Αθλητική Ένωση Σαντορίνης την μπασκετική κοιτίδα του νησιού για πολλά χρόνια (Πανιώνιος Σαντορίνης), αλλά και η στήριξη στην ομάδα ποδοσφαίρου του Πανθηραϊκού που από μικροί θυμόμαστε, είναι οι έμπρακτες αποδείξεις για την σημασία που αποδίδεται από το κατάστημά μας στην ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί.

Εμείς, η ομάδα του Hondos Center Santorini πιστεύουμε ακράδαντα ότι κοινωνίες που προοδεύουν είναι αυτές που έχουν συνοχή, όραμα και αξίες, που στη σημερινή εποχή δοκιμάζονται. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, διαμορφώνοντας ένα ευοίωνο μέλλον για τα παιδιά μας.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, εμείς οι άνθρωποι της αγοράς ας κάνουμε τα βήματα μαζί με κοινωνική ευθύνη και αλληλεγγύη για το μέγιστο αμοιβαίο όφελος.

Ευχή μας για το 2016 είναι να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον, μέσα σ’ ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και σταθερότητας, για να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις των καιρών με αισιοδοξία.

Χρόνια Πολλά!


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη