“Χρυσό Βραβείο” απονεμήθηκε στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας, στο πλαίσιο του καθιερωμένου ετήσιου θεσμού Best City Awards, σε τελετή που έγινε στην Τεχνόπολη του Δήμου της Αθήνας, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017.

Το βραβείο δόθηκε για το Σύστημα Διαχείρισης Αφίξεων-Αναχωρήσεων Κρουαζιεροπλοίων (Berth Allocation System) που έχει αναπτύξει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας.

Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας Ηλίας Πελέκης.

Το Berth Allocation System, του Λιμενικού Ταμείου Θήρας, έχει ως στόχο τον προγραμματισμό των αφίξεων των κρουαζιεροπλοίων, τη μείωση του χρόνου αναμονής των επισκεπτών που επιθυμούν να “ανέβουν” στα Φηρά και τη βελτίωση της ταξιδιωτικής τους εμπειρίας, ενώ με την πλήρη εφαρμογή του αναμένεται να αυξηθεί σε ετήσια βάση και η χωρητικότητα των επισκεπτών κρουαζιέρας στη Σαντορίνη.

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Θήρας Ηλίας Πελέκης παραλαμβάνει το τιμητικό βραβείο GOLD

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν Δήμαρχοι από όλη τη χώρα, στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη Περιφερειών, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις καλύτερες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις και τις εφαρμοσμένες τεχνολογίες, οι οποίες εξασφαλίζουν καθαρό περιβάλλον, υγεία, ασφάλεια, πολιτισμό, ευκαιρίες εργασίας, οικονομική ανάπτυξη και τελικά καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες τους.

Print Friendly, PDF & Email