23-25/6: Η Άλλη Μπάντα σε Οία, Φηρά και Πύργο

alli_mpandaΜε το συγκρότημα “Άλλη Μπάντα” σε τρεις εμφανίσεις στη Σαντορίνη συνεχίζονται οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης “Το Αρκάδι”. Η πρώτη εμφάνιση είναι απόψε Τρίτη 23 Ιουνίου, ώρα 21:00, στην Οία, στην Πλατσανή. Το συγκρότημα θα εμφανιστεί επίσης ίδια ώρα το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία των Φηρών και το βράδυ της Πέμπτης 25 Ιουνίου στην μεγάλη πλατεία του Πύργου.

Η Άλλη Μπάντα ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2010 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Δύο πράγματα δηλώνει η ονομασία του συγκροτήματος: α) τη μουσική μετάβαση στην “άλλη μεριά” στην Κρητική διάλεκτο και β) ένα καινούριο μουσικό συγκρότημα που εισέρχεται στον χώρο της έντεχνης μουσικής.

Επηρεασμένοι έντονα από τον τόπο που γεννήθηκε, η Άλλη Μπάντα δίνει έμφαση και χρώμα στο έντεχνο ελληνικό και δηλώνει την καταγωγή της με τον επιθετικό και συγχρόνως γλυκό ήχο της λύρας και την αρμονία της ακουστικής κιθάρας, ενώ η ηλεκτρική κιθάρα, τα drums και το μπάσο που την πλαισιώνουν, επαναστατούν και δημιουργούν κάποιες φορές rock διαθέσεις και πειραματισμούς.

Η Άλλη Μπάντα αποτελείται από 4μελές συγκρότημα που το πλαισιώνουν οι εξής μουσικοί: Νίκος Μανιουδάκης (φωνή, λύρα, κιθάρα), Απόστολος Γιασλακιώτης (κιθάρες), Μανόλης Παπαδάκης (μπάσο), Ευθύμης Φασουλάκης (τύμπανα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη