Η ΔΕΗ προμηθευτής τελευταίου καταφυγίου για τους πελάτες της Economic Growth ΑΕ στα νησιά

Οι καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας στην Κρήτη, τη Ρόδο, τη Σαντορίνη και την Πάτμο που ήταν πελάτες της εταιρείας “Economic Growth” θα ηλεκτροδοτούνται από 1 Μαΐου έως και 31 Ιουλίου 2020 από τη ΔΕΗ, υπό την ιδιότητα της ως Προμηθευτή Τελευταίου Καταφυγίου, χωρίς να απαιτείται κάποια ενέργειά τους, όπως ενημέρωσε σήμερα η επιχείρηση.

Ο Προμηθευτής Τελευταίου Καταφυγίου ηλεκτρικής ενέργειας υποχρεούται να προμηθεύει πελάτες, οι οποίοι δεν εκπροσωπούνται από προμηθευτή (λόγω υπαιτιότητας του μέχρι πρότινος προμηθευτή τους), ώστε να διασφαλίζεται η συνέχιση της ηλεκτροδότησης των ακινήτων τους. Σύμφωνα με απόφαση της ΡΑΕ (ΦΕΚ Β’ 2964-19/7/2019), η ΔΕΗ έχει οριστεί για έναν χρόνο ως Προμηθευτής Τελευταίου Καταφυγίου. Στη συγκεκριμένη υπηρεσία εναλλάσσονται όλοι οι μεγάλοι προμηθευτές της χώρας.

Οι πελάτες που εντάσσονται στο καθεστώς Τελευταίου Καταφυγίου μπορούν να λάβουν πληροφορίες για τους όρους και τη χρέωση των σχετικών υπηρεσιών, μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ και του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης πελατών 11770.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις Ιουλίου 2020, οι καταναλωτές θα πρέπει να επιλέξουν νέο Προμηθευτή και να υπογράψουν Σύμβαση Προμήθειας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τους δραστηριοποιούμενους Προμηθευτές Ηλεκτρικής Ενέργειας στην ιστοσελίδα της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας και του ΔΕΔΔΗΕ.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη