20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η εκδήλωση προς τιμή των επιτυχόντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ – φωτογραφίες

Share

Υπερπλήρης η αίθουσα. Ο Δήμαρχος Θήρας στο βήμα

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013, η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Θήρας προς τιμήν των Επιτυχόντων Μαθητών στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2013.

Μαθητές και μαθήτριες (φοιτητές και φοιτήτριες πλέον), γονείς και συγγενείς, γέμισαν ασφυκτικά τη μεγάλη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Πέτρος Μ. Νομικός, στο Φηροστεφάνι.

Ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος έκανε την εναρκτήρια ομιλία και ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Μαχαιρίδη και τον ακαδημαϊκό και ομότιμο καθηγητή της Ιατρικής κ. Χαράλαμπο Ρούσσο.

Στη συνέχεια μίλησαν:

  • ο κ. Τάσος Μελιχούρτης, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Θήρας και Πρόεδρος Ιδρύματος Λούλας & Ευαγγέλου Νομικού (τελεφερίκ)
  • η κ. Μαρία Νομικού, Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας και Πρόεδρος της Β’θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Θήρας.
  • ο κ. Εμμανουήλ Καραμολέγκος, Διευθυντής Γενικού Λυκείου Θήρας

Εκ μέρους των επιτυχόντων μαθητών μίλησε ο Χαράλαμπος Ρισβάς.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος απένειμε τους επαίνους και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Άρης Χλωρίδης παρέδωσε τα αναμνηστικά δώρα.

Ο Διευθυντής της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων κ. Ματθαίος Δημόπουλος παραλαμβάνει τον Έπαινο, για λογαριασμό της κόρης του, από τον Δήμαρχο Θήρας κ. Αναστάσιο Νικόλαο Ζώρζο

Η εκδήλωση έκλεισε με την απόδοση αποσπασμάτων κλασσικής μουσικής από τους φοιτητές Θεανώ Μπέσκου-Κόντου (πιάνο), Αντώνη Πρέκα (βιολί), Χαράλαμπο Ρισβά (πιάνο).

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη