Η Ellinair έτοιμη για το πρώτο δρομολόγιο

Η αεροπορική εταιρεία Ellinair ανακοίνωσε, με Δελτίο Τύπου της, ότι ολοκληρώθηκαν από την ΥΠΑ οι προβλεπόμενες διαδικασίες και η εταιρεία είναι πλέον κάτοχος Τεχνικής Αδείας (AOC) και Εμπορικής Αδείας Εκμετάλλευσης και εκτέλεσης πτήσεων.

Η Ellinair έχει ήδη αποκτήσει την ιδιοκτησία και δεύτερου αεροσκάφους RJ85, ιδίου τύπου με το πρώτο. Τα αεροσκάφη έχουν δυνατότητα συνεχούς πτήσεως μέχρι τέσσερεις (4) ώρες και χωρητικότητα 96 θέσεων δερμάτινων καθισμάτων.

Το πρώτο αεροσκάφος θα διατεθεί για δρομολόγια μετά τις 05/02/2014 και το δεύτερο τον Απρίλιο 2014.

Τα δύο αυτά αεροσκάφη, που είναι τα πρώτα του στόλου της Ellinair, θα εκτελούν δρομολόγια για τους πελάτες του Mouzenidis Travel, με κύριες αγορές προέλευσης τη Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία και άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

Τα αεροσκάφη θα διατίθενται προς ναύλωση (Charter) σε ενδιαφερόμενους εφόσον υπάρχει σχετική διαθεσιμότητα.

Οι επισκέπτες που αναμένεται να διακινήσει το 2015 το Mouzenidis Group, μέλος του oποίου είναι και η Ellinair, προβλέπεται να ξεπεράσουν τις 500.000 σύμφωνα με την παραπάνω ανακοίνωση.

Το Mouzenidis Group περιλαμβάνει 11 εταιρείες διαφόρων δραστηριοτήτων με επίκεντρο τον τουρισμό και δραστηριοποιείται κυρίως σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης ενώ οι πελάτες του κατευθύνται προς όλους τους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας (και στη Σαντορίνη), με την Χαλκιδική να έχει ένα σημαντικό μερίδιο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη