Η επόμενη γενιά φωτογραφιών φόντου από τον δημιουργό της “Bliss”

Ήταν στα μέσα της δεκαετίας του ’90 που ο Charles (Chuck) O’Rear σταμάτησε με το αυτοκίνητό του κάπου στην άκρη στoν αυτοκινητόδρομο Sonoma για να τραβήξει μία από τις δημοφιλέστερες φωτογραφίες στον κόσμο, την Bliss, την προεπιλεγμένη ταπετσαρία επιφάνειας εργασίας του λειτουργικού συστήματος Microsoft Windows XP.

Είκοσι ένα χρόνια αργότερα, η Lufthansa κυκλοφορεί τη συλλογή φωτογραφιών New Angles of America, με την οποία ο Chuck παρουσιάζει την επόμενη γενιά εικόνων φόντου για οθόνες smartphones. Η συλλογή ταπετσαριών New Angles of America για smartphones καλύπτει τρεις μοναδικούς προορισμούς της Βόρειας Αμερικής.

Maroon Bells (Κολοράντο)

Peek-A-Boo Slot (Γιούτα)

White pocket (Αριζόνα)

Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν τις φωτογραφίες δωρεάν από την ιστοσελίδα www.newanglesofamerica.com.

[adning id="140783"]


“Είμαι σχεδόν εβδομήντα έξι ετών και συνειδητοποιώ πόσο άλλαξε τη ζωή μου η φωτογραφία Bliss της Microsoft. Ως ο φωτογράφος πίσω από τη φωτογραφία με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία, έχω απολαύσει κάθε λεπτό της φήμης. Ομοίως, είμαι ενθουσιασμένος που δημιουργώ για τη Lufthansa μια συλλογή φωτογραφιών που θα αποτελούν συνέχεια της Bliss για smartphones, ώστε εκατομμύρια άνθρωποι να μπορούν να απολαμβάνουν τις λήψεις μου από άλλα όμορφα μέρη. Τα smartphones έχουν γίνει το κύριο εργαλείο που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να δουν νέες φωτογραφίες. Χαίρομαι που συμμετέχω σε ένα τέτοιο έργο”, λέει ο Chuck O’Rear.

Η μεγάλη και επιτυχημένη καριέρα του O’Rears περιλαμβάνει αναρίθμητες αποστολές για το National Geographic και άλλα περιοδικά υψηλής κυκλοφορίας. Ωστόσο, το Bliss, το περίφημο καταπράσινο λιβάδι των Windows XP παραμένει το πιο γνωστό του επίτευγμα, καθώς θεωρείται η φωτογραφία που έχουν δει οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο.

“Η Lufthansa θέλει να εμπνέει την καθημερινότητα των ανθρώπων με ταξίδια και αυτή η ενέργεια αποτυπώνει ακριβώς αυτή μας την επιθυμία”, σημείωσε η Kristina Oestroem, Director Μarketing EMEA, του Oμίλου Lufthansa. “Το αμερικανικό τοπίο έχει τόσα πολλά όμορφα και γραφικά μέρη, που η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς ήταν να αποφασίσουμε ποιες θα ήταν οι τρεις τοποθεσίες που θα φωτογραφίζαμε. Με τον συνεργάτη μας τη United μπορούσαμε να ταξιδέψουμε εύκολα σε όλες αυτές τις όμορφες περιοχές που θέλουμε να ανακαλύψουν οι επιβάτες μας, και που τώρα θα γίνουν ακόμα περισσότερο γνωστές μέσα από τις εικόνες του Chuck”, συμπλήρωσε.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη