Η Εστία Πύργου στο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας “Νικόλαος Τσελεμεντές”

Στο 15ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας “Νικόλαος Τσελεμεντές”, που πραγματοποιήθηκε στη Σίφνο στις 14-16 Σεπτεμβρίου, πήρε μέρος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εστία Πύργου Καλλίστης, κατόπιν πρόσκλησης του πολιτιστικού συλλόγου του νησιού. Το μέρος των εξόδων συμμετοχής που δεν καλύφθηκε από τους διοργανωτές, χρηματοδοτήθηκε από την Εστία και την Κοινότητα Πύργου.

Το “παρών” έδωσε και η Πρόεδρος της Κοινότητας Ρένα Φύτρου-Φουστέρη, η οποία παρουσίασε κατά την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ γλυκό κουταλιού από άσπρη μελιτζάνα Σαντορίνης. Στην αποστολή συμμετείχε επίσης η ομάδα των χορευτικών της Εστίας με τη συνοδεία της δασκάλας τους, Αρτεμίας Δεναξά, που χόρεψαν κατά τη δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ. Συμμετείχαν ακόμα μέλη και φίλοι του συλλόγου που βοήθησαν στην εξυπηρέτηση του περιπτέρου.

Το περίπτερο της Σαντορίνης είχε μεγάλη επισκεψιμότητα, αποσπώντας θετικά σχόλια από τους διοργανωτές και τους επισκέπτες. Μεταξύ των επισκεπτών του περιπτέρου ήταν ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, οι βουλευτές Κυκλάδων Κατερίνα Μονογιού και Φίλιππος Φόρτωμας, η Δήμαρχος Σίφνου Μαρία Ναδάλη, ο Πρόεδρος και τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Σίφνου. Ο δε Θηραίος βουλευτής και πρόεδρος της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων Μάρκος Καφούρος μαζί με τον Διευθυντή της Ένωσης Ματθαίο Δημόπουλο βρίσκονταν στο περίπτερο και τις τρεις ημέρες του Φεστιβάλ.

Από αριστερά: Ρένα Φύτρου-Φουστέρη – Πρόεδρος Κοινότητας Πύργου, Μάρκος Καφούρος – βουλευτής Κυκλάδων και Πρόεδρος της ΕΣΘΠ, Μάκης Ζώρζος – Πρόεδρος Εστίας Πύργου, Ματθαίος Δημόπουλος – Διευθυντής ΕΣΘΠ

Η Εστία Πύργου, με ανακοίνωσή της, απευθύνει ευχαριστίες προς την Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων για την προσφορά κρασιού και τοπικών προϊόντων, προς το οινοποιείο Χατζηδάκη για την προσφορά κρασιών, το εστιατόριο “Καλλίστη” για την παρασκευή ντοματοκεφτέδων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου για την άρτια διοργάνωση και τη θερμή φιλοξενία.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη