Η Γερασιμίνα Καφούρου υποψήφια με την “Σαντορίνη Ενωτική Πορεία”

Γερασιμίνα Καφούρου – Δαμίγου

Την υποψηφιότητά της στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό “Σαντορίνη Ενωτική Πορεία” ανακοίνωσε, με επιστολή της στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η κα Γερασιμίνα Καφούρου-Δαμίγου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός και πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Ημεροβιγλίου.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

“Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Σαντορίνη, έζησα διαχρονικά την πορεία του τόπου και των ανθρώπων του. Η συνταγματική επιταγή, που θέλει την αυτοδιοίκηση κύριο φορέα ανάπτυξης κάθε τόπου δεν με άφησε ποτέ αδιάφορη. Συμμετείχα ενεργά στο παρελθόν και επιθυμώ να συμμετέχω και σήμερα. Το γεγονός ότι η παρούσα δημοτική αρχή διέψευσε τις προσδοκίες που επένδυσα με την ψήφο μου, κάνει αδήριτη την ανάγκη της αλλαγής των προσώπων.

Η συμμετοχή μου στις κοινωνικές ευθύνες, η πολιτική μου διαπαιδαγώγηση και εμπειρία με οδηγούν στην επιλογή να συμπορευτώ σ’ έναν νέο αγώνα με τον υποψήφιο δήμαρχο, κ. Γιώργο Χάλαρη και τον συνδυασμό «Σαντορίνη Ενωτική Πορεία». Η αδιαμφισβήτητα επιτυχημένη πορεία του στην αυτοδιοίκηση και η συναντίληψη σε σχέση με τις αρχές και τους επιμέρους στόχους του εγχειρήματος, αποτελούν εχέγγυα μιας επιτυχημένης συνεργασίας ώστε:

  • Να σταθούμε απέναντι στην άναρχη και χωρίς σχεδιασμό ανάπτυξη του τόπου μας, που αποτελεί τροχοπέδη στην πορεία της.
  • Να δρομολογήσουμε, χωρίς κωλυσιεργίες, ανθρωποκεντρικές δράσεις και έργα που σηματοδοτούν το μέλλον.
  • Να διεκδικήσουμε από το κεντρικό κράτος ό,τι μας αναλογεί, χωρίς συμβιβασμούς.
  • Να σκύψουμε στον άνθρωπο και στις ανάγκες του χωρίς συνθηματολογίες.”

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη