“Η Λαμπάδα Αφηρημάδα” ένα όμορφο πασχαλινό δώρο για παιδιά

Το πασχαλινό παραμύθι “Η Λαμπάδα Αφηρημάδα” του συγγραφέα Σταύρου Τριανταφύλλου, που εκδόθηκε πριν δύο χρόνια με πρωτοβουλία του παιδικού σταθμού “Η Γλυκογαλούσα”, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εξακολουθεί να αποτελεί μια ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή πρόταση για πασχαλινό δώρο.

Η Λαμπάδα Αφηρημάδα αναμένει με προσμονή την ημέρα της Ανάστασης. Στέκεται στη βιτρίνα του μαγαζιού μαζί με όλες τις φίλες της, τη Λαμπαδίτσα Πασχαλίτσα, τη Λαμπαδένια Κοραλλένια, το Πασχαλινό Φανάρι. Θα τη διαλέξει όμως κάποιο παιδάκι; Θα προλάβει να πάει στην Ανάσταση και να ανάψει το φυτιλάκι της; Μήπως η ημέρα της Αναστάσεως πέρασε και δεν το θυμάται;

[adning id="140783"]

Απευθύνεται κυρίως σε παιδιά Δημοτικού και νηπιαγωγείου, ωστόσο η πλούσια εικονογράφηση, η αφηγηματικότητα του λόγου και οι παιχνιδιάρικοι διάλογοι το καθιστούν κατάλληλο και για παιδιά μικρότερων ηλικιών κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον τους.

Το παραμύθι διατίθεται στην τιμή των 5 ευρώ από τη διεύθυνση του παιδικού σταθμού στον Καρτεράδο και τα έσοδα από τις πωλήσεις του συμβάλλουν στο έργο του παιδικού σταθμού.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη