Η Lufthansa ανοίγει φτερά για Σαντορίνη

Απευθείας πτήσεις από το Μόναχο προς τη Σαντορίνη και την Κέρκυρα θα ξεκινήσει από τα μέσα του Μαΐου 2016 η Lufthansa. Τα δύο δημοφιλή ελληνικά νησιά θα συνδέονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μία φορά την εβδομάδα με το Μόναχο, προκειμένου να εξυπηρετείται η αυξημένη ζήτηση από ταξιδιώτες αναψυχής.

Η πρώτη πτήση για Σαντορίνη πρόκειται να απογειωθεί από το Μόναχο το Σάββατο 14 Μαΐου, στις 14:40 (τοπική ώρα) και θα φτάσει στη Σαντορίνη στις 18:15 (ώρα Ελλάδας), για να αναχωρήσει και πάλι για Γερμανία στις 19:05. Οι πτήσεις θα γίνονται με Airbus A320.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την κίνηση από και προς την Ελλάδα. Ο ελληνικός τουρισμός βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία και η Lufthansa στηρίζει έμπρακτα την αυξημένη ζήτηση. Αυτό το καλοκαίρι αυξήσαμε τη χωρητικότητα προς Ελλάδα κατά 16% και διατηρήσαμε πληρότητες που προσεγγίζουν το 90%. Η Ελλάδα αποτελεί για τη Lufthansa μία χώρα με μεγάλες προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης της ταξιδιωτικής κίνησης», επισημαίνει σε δήλωσή του ο διευθυντής Υπηρεσιών Επιβατών και Πωλήσεων για Ελλάδα και Κύπρο, Harro Julius Petersen.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη