“Η πεντάμορφη και το τέρας” στην Κάναβα Ρούσσος

Οι ηθοποιοί της παράστασης μαζί με τον σκηνοθέτη Χ. Ρώμα

Μια ακόμα θεατρική παράσταση φιλοξενείται φέτος στην Κάναβα Ρούσσος. Για την Τρίτη 21 Αυγούστου και ώρα 21:15 έχει προγραμματιστεί το παιδικό θεατρικό “Η πεντάμορφη και το τέρας”, στο οποίο έχουν βάλει την υπογραφή τους σημαντικοί συντελεστές.

Ο Χάρης Ρώμας σκηνοθετεί την παράσταση, ενώ έχει υπογράψει και τους στοίχους των τραγουδιών. Ο Μιχάλης Ασλάνης έχει ντύσει με τα εντυπωσιακά του κοστούμια τους συντελεστές, ο Γιάννης Ζουγανέλης έχει επιμεληθεί τη μουσική, ενώ χορευτικά το θίασο έχει καθοδηγήσει ο Φώτης Μεταξόπουλος. Τη θεατρική διασκευή έχει κάνει ο Μάνος Βενιέρης, ενώ την παράσταση φωτίζει ο Γιώργος Βαζαίος.

Λίγα λόγια για το έργο
“Πότε έχει μεγαλύτερη αξία η ομορφιά; Όταν βρίσκεται στην ψυχή και το σώμα ή στην ψυχή και την καρδιά;  Τι είναι όμορφο και τι άσχημο;” Τις απαντήσεις θα ανακαλύψουν τα παιδιά μέσα από την παράσταση. Το έργο είναι ένας ύμνος της αγνής και άδολης αγάπης, ενώ παράλληλα διανθίζεται με κωμικές και απρόσμενες καταστάσεις, κάνοντας την παρακολούθησή του ακόμα πιο ευχάριστη.

Η υπέροχη μουσική, τα τραγούδια, τα πλούσια κοστούμια και σκηνικά συντελούν στην παραμυθένια ατμόσφαιρα του έργου.

Το κλασικό παραμύθι της Ζαν-Μαρί Λεπράνς ντε Μπομόν το οποίο γράφτηκε το 1873, παραμένει μοντέρνο και επίκαιρο ακόμα και σήμερα.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαίρη Χρονοπούλου, Διονύσης Στραβοράβδης, Στέφανος Αθανασόπουλος, Συμεών Φιστές, Ηλίας Νομικός (στο ρόλο του τέρατος) και Ίριδα Μάρα (στο ρόλο της πεντάμορφης).

Είσοδος: 10 ευρώ

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη