Η φωτογραφική ομάδα του ΕΠΑ.Λ. εκθέτει

κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Η φωτογραφική ομάδα του ΕΠΑ.Λ. Θήρας, η οποία προέκυψε από ειδικό σεμινάριο φωτογραφίας που διοργάνωσε το ΕΠΑ.Λ. κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μας προσκαλεί στα εγκαίνια της πρώτης έκθεσης φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 1 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Ίδρυμα.

Θα εκτεθούν 58 συνολικά φωτογραφίες από 35 μέλη της ομάδας. Η έκθεση στο Μπελλώνειο θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Ιουνίου κατά τις ώρες 19:00-22:00. Στη συνέχεια από 5-7 Ιουνίου θα μεταφερθεί στο Παραδοσιακό Χωριό “Η Σαντορίνη που έφυγε” στον Πύργο, ενώ από 12-14 Ιουνίου θα βρίσκεται στο Πανηγυρόσπιτο του Αγ. Γεωργίου στην Οία, τις ίδιες ώρες.

Η έκθεση πραγματοποιείται με τη χορηγία του Δήμου Θήρας, του Ιδρύματος Λ.&Ε. Μπελλώνια, της SantoWines, του εστιατορίου Σελήνη και του Πολιτιστικού Χωριού “Η Σαντορίνη που έφυγε”.

Το 30 ωρών Σεμινάριο Φωτογραφίας πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ΕΠΑ.Λ. Θήρας από το Φεβρουάριο μέχρι τον Μάιο στη Βιβλιοθήκη του ΕΠΑ.Λ. και με την επιμέλεια των καθηγητών Παναγιώτη Ρεβελή και Αθανάσιου Σκουλουδάκη. Το σεμινάριο παρακολούθησαν περισσότερα από 50 άτομα, τα οποία εκπαιδεύτηκαν στην καλλιτεχνική φωτογραφία, στην τεχνική της φωτογραφίας και στην επεξεργασία εικόνας. Η μεγάλη συμμετοχή και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των σπουδαστών οδήγησε στη δημιουργία της Φωτογραφικής Ομάδας του ΕΠΑ.Λ. Θήρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη