Η Ρούλα Μπελλώνια-Μενδρινού υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη Θηραϊκή Πολιτεία

Ρούλα Μπελλώνια-Μενδρινού

Η Ρούλα Μπελλώνια-Μενδρινού θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό της “Θηραϊκής Πολιτείας” με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Αναστάσιο-Νικόλαο Ζώρζο. Στην επιστολή της με την οποία ανακοινώνει τη υποψηφιότητά της αναφέρει τα εξής:

“Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Σαντορίνη. Γονείς μου ήταν η Ασημίνα και ο (Ελευθέριος) Λευτέρης Μενδρινός (Μπελής) γνωστός δικηγόρος του νησιού. Έχω ένα γιο τον Λουκά και μένουμε μόνιμα στον Βόθωνα. Από το 1989 έως το 2012 εργάστηκα στο χώρο της υγείας ως διοικητική διευθύντρια στις μεγαλύτερες μονάδες υγείας των Αθηνών  (Euromedica, Βιοϊατρική, Αθήναιον, Λευκός Σταυρός, Κεντρική Κλινική Αθηνών) και τέλος στο Κεντρικό Πολυϊατρείο της Σαντορίνης.  

Το σοβαρότερο θέμα για μας τους Σαντορινιούς είναι οι υπηρεσίες υγείας. Σήμερα η πρωτοβάθμια περίθαλψη των κατοίκων πάσχει σε σημαντικό βαθμό. Η λειτουργία του νοσοκομείου μας είναι μετέωρη. Εκατοντάδες συμπατριωτών μας ταλαιπωρούνται καθημερινά και ορισμένοι κινδυνεύουν.

Για τη λύση αυτών των σοβαρών προβλημάτων αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά βοηθώντας με τη μακροχρόνια εμπειρία μου και γνώση στο χώρο της υγείας.

 Δίνω υπόσχεση σε όλους τους Σαντορινιούς ότι θα πράξω το καλύτερο για της αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στο νησί μας συμμετέχοντας στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου μέσα από το ψηφοδέλτιο της Θηραϊκής Πολιτείας με επικεφαλής το Δήμαρχο Νίκο Ζώρζο, το έργο, τις ικανότητες και το ήθος του οποίου εκτιμώ βαθύτατα.”

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη