Η Σαντορίνη στην World Travel Market – Φωτογραφίες

WTM 2015 050
Από αριστερά: Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κα Μαριέττα Παπαβασιλείου, ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και ο εκπρόσωπος του Δήμου Θήρας κ. Λουκάς Μπελλώνιας

Δυναμική παρουσία πραγματοποιεί η Σαντορίνη στην World Travel Market που άνοιξε τις πύλες της σήμερα, Δευτέρα 2/11/2015, στο εκθεσιακό κέντρο Excel στο Λονδίνο.

Η Σαντορίνη είναι ενταγμένη στον ευρύτερο χώρο που έχει στην έκθεση η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Τον Δήμο Θήρας εκπροσωπεί ο σύμβουλος του Δημάρχου κ. Λουκάς Μπελλώνιας. Σημαντικός είναι ο αριθμός των επιχειρηματιών από τη Σαντορίνη που επισκέπτονται την έκθεση έχοντας ως βάση το περίπτερο του Δήμου Θήρας.

WTM 2015 121
Από αριστερά: Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης κ. Μανώλης Καραμολέγκος, η Σύμβουλος Επικοινωνίας του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κα Χάιντη Λαζάνη, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Γιάννης Μαργαρίτης, ο παρουσιαστής του CNN κ. Richard Quest, ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος και η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κα Μαριέττα Παπαβασιλείου.

Το περίπτερο του Δήμου Θήρας επισκέφθηκε η Υπουργός Τουρισμού, στην οποία ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου της έδειξε το νέο επικοινωνιακό υλικό της Περιφέρειας, καθώς επίσης και ο γνωστός παρουσιαστής του CNN Richard Quest που έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τον προορισμό, ενώ ήταν απόλυτα ενημερωμένος για την οικονομική κατάσταση της χώρας

Να σημειώσουμε ότι τα έντυπα του Δήμου Θήρας, που διατίθενται στην έκθεση και προβάλλουν το νησί, φέρουν πλέον το νέο λογότυπο “Santorini – The One”.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη