Η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Το ευχαριστώ στους εθελοντές αιμοδότες και κάλεσμα συμμετοχής σε νέους αιμοδότες

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης, με ανακοίνωσή της, απευθύνει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες που με την προσφορά τους σε αίμα, χαρίζουν ζωή στον άγνωστο συνάνθρωπο.

“Ο Σαντορινιός αιμοδότης από το 1992 μέχρι και σήμερα προσφέρει ζωή από τη ζωή του, με χαρά και χωρίς ιδιοτέλεια, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Τράπεζας Αίματος τρεις φορές τον χρόνο. Ο ανώνυμος αυτός εθελοντής αιμοδότης με τη συνεχή παρουσία και προσφορά του συνετέλεσε ώστε να καταστεί η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης μία από τις πρώτες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αυτόν τον ανώνυμο εθελοντή τιμάμε σήμερα, που χαρίζει 10 λεπτά από το χρόνο του και αίμα από το αίμα του πάντα με χαμόγελο για να κρατηθεί στη ζωή ένας συνάνθρωπός μας”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Πέρα όμως από τις ευχαριστίες και τα μπράβο προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες, η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης δεν παραλείπει να απευθυνθεί και σε αυτούς που μέχρι σήμερα δεν έχουν αισθανθεί τη χαρά της προσφοράς, καλώντας τους να αποβάλουν τον φόβο και την αγωνία τους και να γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειας της εθελοντικής αιμοδοσίας. Με αυτήν την αλτρουϊστική πράξη, θα κρατηθεί ο κόσμος ζωντανός και η φλόγα της ελπίδα αναμμένη, καταλήγει η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη