Ιατρικό οξυγόνο και νέο ασθενοφόρο από το νοσοκομείο Σύρου στο Κέντρο Υγείας Θήρας

Ακούστε το άρθρο

Με ανακοίνωσή του, ο Πρόεδρος της ΔΕ του Κέντρου Υγείας Θήρας, κος Ιωάννης Λαμπράκης, ενημερώνει τους κατοίκους της Σαντορίνης, της Θηρασιάς αλλά και των νησιών ευθύνης του ΚΥ Θήρας (Σίκινο, Φολέγανδρο και Ανάφη) ότι έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες της ΔΕ του ΚΥ Θήρας επετεύχθη η οριστικοποίηση της διαδικασίας προμήθειας με ιατρικό οξυγόνο στο ΚΥ Θήρας μέσω του Νοσοκομείου Σύρου, όπως εξάλλου προβλέπεται. Παράλληλα εξετάζεται η δυνατότητα εγκατάστασης στο ΚΥ Θήρας μόνιμης συσκευής παροχής οξυγόνου στους ασθενείς προκειμένου να απαλλαγούν οι πολίτες από το μεγάλο κόστος μεταφοράς των φιαλών οξυγόνου από την Αθήνα στη Σαντορίνη.

Επίσης τις επόμενες ημέρες θα παραληφθεί από το Νοσοκομείο Σύρου νέο ασθενοφόρο, το οποίο θα αντικαταστήσει το παρόν ασθενοφόρο του ΕΣΥ, προκειμένου το δεύτερο να επισκευαστεί και να εκσυγχρονιστεί, για να είναι σε θέση να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της Σαντορίνης κατά την καλοκαιρινή περίοδο, σε συνδυασμό με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

“Διαβεβαιώνουμε τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του Νησιού μας, ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να δοθούν λύσεις και σε άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΚΥ Θήρας και τους καλούμε να είναι στο πλευρό του ΚΥ Θήρας με όποιο τρόπο εκείνοι το επιθυμούν”, καταλήγει ο κος Λαμπράκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη