Σαντορίνη: Ιδέες Σαββατοκύριακου

Τελευταία ενημέρωση 11/11 – ώρα 16:00

Σε πείσμα της κακοκαιρίας που επηρεάζει άλλες περιοχές της χώρας, ο καιρός στη Σαντορίνη το Σαββατοκύριακο δεν θα αλλάξει ιδιαίτερα, άρα ευνοεί ακόμα για δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους.

Καινούργια πρόταση διασκέδασης αυτή την εβδομάδα είναι η επίσκεψη στο λούνα παρκ που έχει στηθεί και ξεκίνησε πρόσφατα να λειτουργεί στην περιοχή του Καρτεράδου. Συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, καρουζέλ, τρενάκι, τραμπολίνο και άλλα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών έχουν την τιμητική τους. Ανοιχτό καθημερινά από τις 17:30.

Ο κινηματογράφος Villaggio στο Καμάρι προσφέρει για το Σαββατοκύριακο τρεις επιλογές ταινιών. Στις 17:50 οι “Ευχούληδες 3 – Μαζί για μπάντα”, μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων. Στις 19:45 “The Marvels”, περιπέτεια φαντασίας, κατάλληλη για άνω των 12 ετών. Στις 21:45 “Τhe Good Mother – Μια γυναίκα εκδικείται”, ταινία θρίλερ.

Ιδέα για οινόφιλους και μη! Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού που γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου, αυτή την Κυριακή το οινοποιείο της Santo Wines θα προσφέρει δωρεάν ξεναγήσεις στις 10:00, 12:00, 14:00 και 16:00 μαζί με δωρεάν γευσιγνωσία τριών κρασιών. Μια ξεχωριστή οινική εμπειρία απολαμβάνοντας παράλληλα την πανοραμική θέα της φθινοπωρινής καλντέρας. Ανοιχτό για το κοινό θα είναι και το οινοποιείο ΟΕΝΟ Π, στους Μπαξέδες, προσφέροντας έκπτωση 15%, λόγω της ημέρας.

Στο πλαίσιο των τακτικών περιβαλλοντικών της δράσεων, η περιβαλλοντική ομάδα “Μαντιλίδα” του Πολιτιστικού Συλλόγου Εμπορείου οργανώνει το πρωί της Κυριακής, για μικρούς και μεγάλους, μάζεμα ελιών στο Εμπορείο. Συνάντηση στις 11:00 στα ελαιόδεντρα. Δείτε αναλυτικές οδηγίες στην παρακάτω εικόνα.

Κλικ για μεγέθυνση

Για τους φίλους του μπάσκετ, το κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ θα φιλοξενήσει την Κυριακή τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει στις 15:30 το παιχνίδι μεταξύ των Wolves of 2 Brothers και των Bombayers, των δύο ομάδων που έχουν κατακτήσει στεφθεί πρωταθλητές τα τρία τελευταία χρόνια. Ακολουθεί στις 17:15 ο αγώνας μεταξύ των Μάγων του Ροζ και των Pollo Nuggets, ενώ στις 19:00 οι 98ers θα αντιμετωπίσουν την Ελπίδα. Τέλος, ο Πήγασος παίζει στις 20:45 με τους Ka Min Soon.

Το απόγευμα της Κυριακής, ώρα 19:15, στο Μπελλώνειο, οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Μελέτης και Παρακολούθησης Ηφαιστείου Σαντορίνης (ΙΜΠΗΣ) θα κάνουν την καθιερωμένη τακτική ενημέρωση στο κοινό του νησιού για την κατάσταση των ηφαιστείων της Σαντορίνης. Για όσους δεν μπορούν να δώσουν το φυσικό “παρών”, η ενημέρωση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZOOΜ.

Τις τελευταίες εβδομάδες, κάθε απόγευμα Κυριακής, από τις 16:00 έως τις 20:00, είναι ώρες παιχνιδιού στον Πολιτιστικό Σύλλογο Εμπορείου, με επιτραπέζια, πινγκ πονγκ και άλλα παιχνίδια. Ειδικά αυτήν την Κυριακή στις 17:00, θα γίνει και συνάντηση με όσους ενδιαφέρονται για μαθήματα σκάκι (υπεύθυνος μαθημάτων: Γιώργος Ευθυμίου).

Μην ξεχάσετε, το βράδυ της Κυριακής στις 21:00, στο COSMOTE HISTORY HD, το δεύτερο από τα τέσσερα επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ Santorini 398, που είναι αφιερωμένη στη μεγαλύτερη ωκεανογραφική αποστολή που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στις ελληνικές θάλασσες, με ερευνητικό πεδίο τα ηφαιστειακά κέντρα της Σαντορίνης. Αν χάσατε το πρώτο επεισόδιο, μπορείτε να το δείτε εδώ.

Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, να περάσετε όμορφα!

Διαφήμιση

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη