Σαντορίνη: Ιδέες Σαββατοκύριακου

Μερικές ανάσες μακριά από το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, η θερμοκρασία πέφτει και η γιορτινή διάθεση σταδιακά ανεβαίνει.

Στην Ελλάδα οι εκπτώσεις της Black Friday στα καταστήματα διαρκούν παραπάνω από μια μέρα. Αν έχετε ήδη ξεκινήσει να προγραμματίζετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας, μη χάσετε την ευκαιρία να περάσετε από το κατάστημα Hondos Center, στο κέντρο των Φηρών, όπου μέχρι το Σάββατο θα βρείτε εκπτώσεις μέχρι -50%.

Αν πάλι ψάχνετε να στείλετε δώρα με άρωμα Σαντορίνης, όπως κρασιά, τοπικά προϊόντα, διακοσμητικά, βιβλία κ.ά. μπορείτε να βρείτε πολλές ιδέες στο Atlantea eShop. Αυτή την περίοδο τρέχουν μάλιστα προσφορές σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων.

Η Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης έχει κανονίσει για το Σάββατο στις 19:00 την 4η συνάντησή της, στο Γυμνάσιο Φηρών, με θέμα “Μαθαίνω να βλέπω, μαθαίνω να φωτογραφίζω”. Οι συναντήσεις είναι ανοιχτές για όλους όσους ενδιαφέρονται για την φωτογραφία, ανεξάρτητα από τις γνώσεις τους ή τον φωτογραφικό τους εξοπλισμό.

Το φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών αποδεικνύεται πολύ συναρπαστικό, με όλες τις ομάδες να έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν την έκπληξη και να αποσπάσουν θετικά αποτελέσματα ακόμα και σε δύσκολες έδρες. Ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται το Σάββατο στις 19:00, στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, για την 7η αγωνιστική, τον Ηλυσιακό, που προέρχεται από δύο σερί νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές επί του Ολυμπιακού και της Θέτιδας. Όπως πάντα στα εντός έδρας παιχνίδια του, ο ΑΟ Θήρας υπολογίζει πολύ στη δύναμη της εξέδρας και καλεί τον κόσμο να είναι ο 7ος παίκτης του.

Ο κινηματογράφος Villaggio στο Καμάρι προσφέρει και αυτό το Σαββατοκύριακο επιλογές ταινιών για μικρούς και μεγάλους. Το Σάββατο στις 16:20 “Paw Patrol: Η σούπερ ταινία” και την Κυριακή ίδια ώρα “Ευχούληδες 3 – Μαζί για μπάντα” και οι δύο ταινίες μεταγλωττισμένες. Και τις δύο ημέρες στις 18:15 και στις 21:15 θα προβάλλεται η ταινία “Ναπολέων”, μια θεαματική, επική περιπέτεια για την πολυτάραχη άνοδο και πτώση του εμβληματικού Γάλλου αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη, τον οποίο υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ Joaquin Phoenix.

Το βράδυ της Κυριακής στις 21:00, μη χάσετε στο COSMOTE HISTORY HD το τέταρτο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ Santorini 398, που είναι αφιερωμένη στη μεγαλύτερη ωκεανογραφική αποστολή που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στις ελληνικές θάλασσες, με ερευνητικό πεδίο τα ηφαιστειακά κέντρα της Σαντορίνης.

Διαφήμιση

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη