IMIC 2014: Αντιμετωπίζοντας με επιτυχία την εποχικότητα στον τουρισμό

IMIC14bannerTo 10o συνέδριο IMIC πραγματοποιείται στην Αθήνα, 26 – 27 Φεβρούαρίου 2014, με θέμα το ιδιαίτερα επίκαιρο ζήτημα της αντιμετώπισης της εποχικότητας στον τουρισμό.

Το συνέδριο IMIC 2014 διοργανώνεται, όπως και όλα τα συνέδρια της σειράς IMIC, από την Ηλιότοπος Συνέδρια και στόχος του είναι να συμβάλει στις προσπάθειες για τη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου ανάλογα με τις δυνατότητες και τη δυναμική κάθε περιοχής.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας συνολικά (περιβάλλον, κλίμα, νησιά και ακτές, πολιτισμός, γαστρονομία, φυσικό κάλλος κλπ) καθιστούν εφικτή την ανάπτυξη υψηλού επιπέδου σύγχρονων μορφών τουρισμού. Παρόλα αυτά δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα δυνατή η διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος από τον μαζικό τουρισμό του “ήλιου και της θάλασσας” με αποτέλεσμα η τουριστική περίοδος να εξελίσσεται κάθε χρόνο στα ίδια περιορισμένα χρονικά πλαίσια.

Στο IMIC 2014, μέσα από ενδιαφέρουσες ομιλίες, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και workshops θα αναλυθούν τα καίρια θέματα που αφορούν στη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου πλαισίου επιτυχούς αντιμετώπισης της εποχικότητας στον τουρισμό.

Θα υποδειχθούν επίσης πρακτικοί τρόποι, άμεσα εφαρμόσιμοι ώστε να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της κάθε περιοχής και να δημιουργηθούν προϊόντα που θα μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην πολυπόθητη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο, εγγραφές, δυνατότητες προβολής κλπ είναι διαθέσιμες στον διαδικτυακό τόπο του συνεδρίου στη διεύθυνση http://imic2014.conferences.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη