Και ταινία και πίτα και εκλογές το Σάββατο στην Κινηματογραφική Λέσχη

Ενισχυμένο πρόγραμμα έχει για αυτό το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου η Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας. Αρχικά για τις 20:45 έχει προγραμματιστεί η προβολή της ταινίας:

Moonrise Kingdom

Σκηνοθεσία: Γουές Άντερσον

Σενάριο: Ρόμαν Κόππολα και Γουές Άντερσον

Πρωταγωνιστούν: Μπρους Γουίλις, Μπιλ Μάρεϊ, Έντουαρντ Νόρτον, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Τζάρεντ Γκίλμαν, Κάρα Χέιγουορντ

Παραγωγή: HΠΑ, 2012

Υπόθεση: Δεκαετία του 1960. Ένα μικρό αγόρι κι ένα κοριτσάκι νιώθουν μαζί το ερωτικό σκίρτημα και αποφασίζουν να το σκάσουν από την παραθαλάσσια πόλη τους στη Νέα Αγγλία. Το γεγονός προκαλεί μεγάλη αναστάτωση και κινητοποιεί τις τοπικές αστυνομικές αρχές που αρχίζουν να αναζητούν το ανήλικο ζευγάρι.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=tMorAISeUWk

Η προβολή θα γίνει -όπως πάντα- στο αμφιθέατρο του Οινοποιείου Μπουτάρη, στο Μεγαλοχώρι.

Στο διάλειμμα της προβολής, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και παράλληλα θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης.

Δικαίωμα υποψηφιότητας και ψήφου έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη της Λέσχης. Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη, μπορούν να εγγραφούν πριν την έναρξη κάθε προβολής. Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν υποψηφιότητα μπορούν να το κάνουν είτε αποστέλλοντας email με την πρόθεσή τους, το ονοματεπώνυμό τους, το τηλέφωνό τους και την ιδιότητά τους ή να το δηλώσουν κατευθείαν στα μέλη του ΔΣ, μέχρι το Σάββατο 2/2 και ώρα 20:45 (τηλέφωνο επικοινωνίας και πληροφορίες 6973235703).

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη