20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Περιφέρεια Ν. Αιγαίου: Κάλεσμα συμμετοχής στο 9ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Share

Στο πλαίσιο της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πρόκειται να πάρει μέρος με δικό της περίπτερο στο 9ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά, την περίοδο 1-3 Δεκεμβρίου 2017.

Στόχος της Περιφερειακής αρχής είναι η προβολή και προώθηση του Νοτιοαιγαιοπελαγίτικου μελιού και των προϊόντων μέλισσας, στο εμπορικό κοινό και τους χώρους μαζικής εστίασης και η ανάδειξη του πλούτου και της μοναδικής ποιότητας των μελισσοκομικών προϊόντων της Περιφέρειας στο ευρύ κοινό. Επιπλέον μέσω της δράσης αυτής, δίνεται στους παραγωγούς της Περιφέρειας η ευκαιρία σύναψης εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών με επιχειρήσεις παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού. Το Φεστιβάλ θα πλαισιωθεί και φέτος από παράλληλες εκδηλώσεις και Συνέδρια που σκοπό έχουν την ενημέρωση των ενδιαφερομένων για εξειδικευμένα θέματα μελισσοκομίας.

Όσοι επιθυμούν να έχουν παρουσία μέσω της συμμετοχής τους στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ., καλούνται να το δηλώσουν έως την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 εδώ.

[adning id="140783"]


Η επιλογή των εκθετών θα γίνει βάσει κριτηρίων και ελέγχου των δηλωθέντων στοιχείων. Με ποινή αποκλεισμού συμμετοχής θα απορριφθούν, μετά από έλεγχο, όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις. Επίσης με ποινή αποκλεισμού θα απορρίπτονται από επόμενες Εκθέσεις, όσοι δηλώσουν σε πρώτη φάση συμμετοχή στην Έκθεση και στη συνέχεια ακυρώσουν.

Από την Περιφέρεια διευκρινίζεται πως μετά την 1/9/2017 καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή.

Σημαντικό ρόλο στην επιλογή και στην τοποθέτησή των συμμετεχόντων θα παίξει η κατοχή Αναλύσεων Ποιοτικού Ελέγχου του Μελιού (Βοτανική προέλευση και ποιοτικά χαρακτηριστικά).

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2241360567, κα Τάνια Ρούσσου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου και 2281082380, κα Ντίνα Βλάχου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
Πίβα Λάββα - Τοπία του νου

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη