Καλή η διαφήμιση στα social, είναι όμως αρκετή; Το Αtlantea προτείνει…

Στην εποχή της ψηφιακής επικοινωνίας, οι επιχειρήσεις αναζητούν τον καλύτερο τρόπο για να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Τα social media έχουν κατακλύσει τον ψηφιακό κόσμο, προσφέροντας ευκαιρίες για άμεση επαφή με το κοινό. Παρά τη δημοτικότητά τους, ωστόσο, τα social media μόνα τους δεν είναι αρκετά για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Ειδικά σε τοπικό επίπεδο και για επιχειρήσεις που απευθύνονται σε συγκεκριμένο και πιο στοχευμένο κοινό, η διαφήμιση σε έγκυρες ενημερωτικές ιστοσελίδες έχει σημαντικά πλεονεκτήματα.

Το Atlantea.news, μετρώντας πλέον δώδεκα επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του αναγνωστικού κοινού που το παρακολουθεί εντός και εκτός Σαντορίνης, δηλαδή τους μόνιμους κατοίκους, επιχειρηματίες και εργαζόμενους, εκείνους που έχουν καταγωγή από τη Σαντορίνη και περνούν το καλοκαίρι τους στο νησί, ιδιοκτήτες παραθεριστικών κατοικιών, φίλους και επισκέπτες. Αυτό εξασφαλίζει ότι η διαφήμισή σας θα φτάσει σε ένα στοχευμένο και ποιοτικό κοινό, που ενδιαφέρεται αποδεδειγμένα για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

Διαφήμιση

Η αξιοπιστία του Atlantea.news ως πηγή ενημέρωσης είναι αδιαμφισβήτητη. Εγγεγραμμένο στο ισχύον Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου* και γνωστό για το ποιοτικό περιεχόμενό του, το Atlantea διασφαλίζει ότι το μήνυμά σας θα παρουσιαστεί σε ένα περιβάλλον που εμπνέει εμπιστοσύνη και σεβασμό. Η διαφήμισή σας εδώ μπορεί να ενισχύσει την εικόνα σας ως μια επιχείρηση που σέβεται την ποιότητα και την ακεραιότητα.

Το Atlantea προσφέρει πληθώρα επιλογών διαφήμισης για κάθε budget και ανάγκη. Με διαφημιστικά banner σε διάφορες θέσεις και διαστάσεις στην αρχική σελίδα ή στις επιμέρους εσωτερικές κατηγορίες, banner στο ημερήσιο newsletter, που αποτελεί αγαπημένη παρέα στον πρώτο καφέ της ημέρας για πολλούς από τους 4.200 αποδέκτες, banner στη ροή των άρθρων, προωθητικά άρθρα (advertorials και native), ρεπορτάζ και αφιερώματα, συνεντεύξεις σε κείμενο ή video, διαγωνισμούς και άλλες προωθητικές ενέργειες, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα προβολής που θα καλύψει τις ανάγκες σας και να επιτύχετε αποτελέσματα, με απόλυτη ευελιξία σε ό,τι αφορά στα εργαλεία, τη διάρκεια και τον προϋπολογισμό.

Photo by Chris Liverani on Unsplash

Σε αντίθεση με τα social media, όπου οι διαφημίσεις χάνονται σύντομα στη ροή των αναρτήσεων, το περιεχόμενο διαφήμισης στο Atlantea.news παραμένει σταθερά ορατό για μεγάλο χρονικό διάστημα, προσφέροντας μακροχρόνια αποτελέσματα και βελτιστοποίηση της προβολής σας.

Εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα της διαφήμισης στο Atlantea.news. Μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να διαμορφώσουμε μαζί εξατομικευμένες λύσεις για την επιτυχία σας στον ψηφιακό κόσμο!

Πληροφορίες επικοινωνίας: Μαρία Λιάτσου, Υπεύθυνη Ανάπτυξης Atlantea, Τηλ: 6944655514, Email: marl@heliotopos.net

*Το atlantea.news είναι καταχωρημένο από τον Μάιο του 2024 στο Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.H.Τ.) της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης με αριθμό Μ.Η.Τ. 242229

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη