Καλοκαιρινές ακαδημίες μπάσκετ από τον Πανιώνιο

Τμήμα της περσινής ακαδημίας μπάσκετ

Σε συνέχεια της μεγάλης απήχησης που είχαν πέρυσι για πρώτη χρονιά οι καλοκαιρινές ακαδημίες μπάσκετ, ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σαντορίνης συνεχίζει και φέτος το καλοκαίρι τη λειτουργία των ακαδημιών του.

Οι μικροί φίλοι του αθλήματος, ηλικίας 7 έως 15 ετών, που επιθυμούν να μάθουν καλαθοσφαίριση και να ενταχθούν στα αθλητικά αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου που θα λειτουργήσουν την χειμερινή περίοδο, μπορούν να συμμετέχουν στις καλοκαιρινές προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν σε τρεις περιόδους από 18 Ιουνίου έως 5 Σεπτεμβρίου 2012.

Οι προπονήσεις θα γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή πρωινές ώρες (μεταξύ 10:00-12:00) στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Θήρας και απογευματινές ώρες (μεταξύ 18:00-20:00) στον προαύλιο χώρο του γυμνασίου Εμπορείου. Το κόστος συμμετοχής για κάθε αθλητή ορίζεται στα 30 ευρώ ανά περίοδο και αθλητές που θα συμμετάσχουν και στις τρεις περιόδους θα καταβάλλουν συνολικά 80 ευρώ.

Οι εγγραφές θα γίνονται στον προθάλαμο του κλειστού γυμναστηρίου από 13 έως και 15 Ιουνίου από τις 18:00 έως τις 19:30, καθώς και κατά την διάρκεια των τριών πρώτων προπονήσεων κάθε περιόδου.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες για κάθε περίοδο είναι:
18 Ιουνίου – 11 Ιουλίου
16 Ιουλίου – 8 Αυγούστου
13 Αυγούστου – 5 Σεπτεμβρίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη