Ένωση Γονέων Θήρας: Κανένας εκπαιδευτικός χωρίς στέγη τη φετινή σχολική χρονιά

Με ανακοίνωσή της, η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Θήρας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς όλους όσους στήριξαν την πρωτοβουλία για την εξεύρεση κατοικιών για τους νεοδιοριζόμενους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς του νησιού για το τρέχον σχολικό έτος 2024-2025. Η συμβολή της κοινότητας αποδείχθηκε καθοριστική, καθώς κανένας εκπαιδευτικός δεν έμεινε χωρίς στέγη ούτε χρειάστηκε να παραιτηθεί λόγω έλλειψης κατοικίας.

Διαφήμιση

“Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Δήμο Θήρας και την ΕΛΜΕ Θήρας για την αμέριστη συνεργασία τους στην επίτευξη του κοινού μας στόχου. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και απόλυτα ικανοποιημένοι που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τη στέγαση των εκπαιδευτικών λειτουργών του νησιού μας, και μάλιστα παρατηρούμε ότι υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα σπίτια. Αυτή η δράση συνέβαλε αποφασιστικά στη στελέχωση όλων των σχολείων της Σαντορίνης, και ελπίζουμε το παράδειγμα αυτό να διαδοθεί σε όλη τη χώρα, ώστε να μην υπάρχουν κενές θέσεις εκπαιδευτικών λόγω στεγαστικών προβλημάτων”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Ένωση Γονέων.

Ξεχωριστή μνεία γίνεται στην κα Καρολίνα Ρικάκη, καθώς η έμπνευση και η εκτέλεση της δράσης για δεύτερη συνεχή χρονιά οφείλονται σε εκείνη και στην αστείρευτη προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση

Σαντορίνη