20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

“Κάποιος ν’ ανάψει το φεγγάρι” την Τετάρτη και την Πέμπτη στο Γυμνάσιο Μεσαριάς

Από τη θεατρική ομάδα της Γ' Γυμνασίου Μεσαριάς

Share

Η θεατρική ομάδα της γ’ τάξης του Γυμνασίου Μεσαριάς, παρουσιάζει σήμερα Τετάρτη 14/6 και αύριο Πέμπτη 15/6 το έργο “Κάποιος ν’ ανάψει το φεγγάρι”.

Το έργο έχει γράψει πριν μερικά χρόνια η καθηγήτρια του σχολείου κα Μαρία Κολοβού, αποσπώντας το πρώτο βραβείο στον Περιφερειακό διαγωνισμό της Σύρου και το πρώτο βραβείο στον Κρατικό διαγωνισμό για νέους θεατρικούς συγγραφείς.

Υπόθεση: Μέσα σ’ ένα λεύκωμα ξεχασμένο σε μια βιβλιοθήκη, βρίσκονται οι ιστορίες των κοριτσιών που κάποτε έγραψαν σ’ αυτό. Αυτές οι ιστορίες έρχονται ξανά στη ζωή όταν η Αλίκη και η Αλεπού από δύο γνωστά παραμύθια γλυστράνε κατά λάθος στις σελίδες του. Όσο τα κεφάλαια του λευκώματος προχωράνε, η Αλίκη και η Αλεπού παρακολουθούν τα κορίτσια αυτά να μεγαλώνουν, να ονειρεύονται, να ερωτεύονται και να αποτυγχάνουν. Κι όταν φτάνει η στιγμή που χρειάζονται κάποιο στήριγμα, έρχεται το παραμύθι να τους κλείσει το μάτι. Αυτό το παραμύθι μ’ έναν τρόπο μαγικό “ανάβει το φεγγάρι” των παιδικών τους χρόνων για να φωτίσει στιγμές απ’ τη ζωή τους και να τους θυμίσει την αλήθεια τους. Τη μία και μοναδική.

Ώρα έναρξης: 21:00 | Αίθουσα εκδηλώσεων Γυμνασίου Μεσαριάς (είσοδος από το πλάι της πυροσβεστικής) | Είσοδος ελεύθερη

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη