Καραμολέγκος: Καμμία σχέση των απαγωγέων με την εταιρεία μου

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την διαλεύκανση της υπόθεσης της απαγωγής του Σαντορινιού επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου, ιδιοκτήτη της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος ΑΕ και τη σύλληψη και των υπoλοίπων δραστών που συμμετείχαν στην απαγωγή.

Στο μεταξύ με δήλωσή του, λίγες ώρες μτά την απελευθέρωσή του, διαψεύδει ο Μανώλης Καραμολέγκος ότι δύο από τους απαγωγείς του είχαν σχέση με την εταιρεία του.

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης έχει ως εξής:

“Έζησα μια περιπέτεια, μια δύσκολη στιγμή, η οποία ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους εργαζόμενους της εταιρείας, οι οποίοι πέρασαν στιγμές αγωνίας και βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό μου.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την Ελληνική Αστυνομία και τα στελέχη της για τη συστηματική δουλειά, την ανθρωπιά και τον επαγγελματισμό τους. Αυτή τη στιγμή συνεχίζονται οι έρευνες και έχω εμπιστοσύνη ότι σύντομα θα διαλευκανθεί η υπόθεση.

Τέλος, θα ήθελα να διαψεύσω κατηγορηματικά δημοσιεύματα που εμφανίζουν σύνδεση των δραστών με εργαζόμενους ή πρώην εργαζόμενους της εταιρείας. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν είχαν εργαστεί ποτέ και ουδεμία σχέση είχαν ή έχουν με την εταιρεία μας.”

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη