Νέο! Κάρτα μέλους για το Villaggio Cinema

Το Villaggio 3D Digital Cinema στο Καμάρι συνεχίζει όλο το καλοκαίρι τις προβολές ταινιών και καθιερώνει για πρώτη φορά φέτος κάρτα μελών για τους πιστούς σινεφίλ.

Η κάρτα μέλους κοστίζει 5 ευρώ και προσφέρει ειδικές τιμές εισιτηρίων, 8 ευρώ για τις ταινίες 3D και 5,50 ευρώ για τις υπόλοιπες ταινίες, καθώς και έκπτωση 10% στο bar του κινηματογράφου.

Η κάρτα θα έχει ισχύ από 14 Ιουνίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έξι απλές ταινίες και τρεις 3D ταινίες.

Το Villaggio 3D Digital Cinema υπόσχεται να γεμίζει τα βράδια μας χειμώνα καλοκαίρι με τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, με υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου, ενώ θα συνεχίσει το πρόγραμμα πιστότητας πελατών και το χειμώνα προφέροντας νέα προνόμια.

Το Villaggio λειτουργεί από το 2005, ενώ το Μάιο του 2011, η αίθουσα εξοπλίστηκε με την τελευταία λέξη της οπτικοακουστικής τεχνολογίας. Ο Digital Cinema Projector εγγυάται την απόλυτη οπτική ευκρίνεια, ενώ το “Dolby Digital 3D”, ο κορυφαίος πάροχος 3D τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο, έφερε στο κοινό της Σαντορίνης την απόλυτη εμπειρία του σινεμά σε ρεαλιστικές τρεις διαστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη