Κατάληψη επ’ αόριστο των υπηρεσιών του Δήμου

Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Θήρας αποφάσισε σήμερα, Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012, την επ’ αόριστο κατάληψη των υπηρεσιών του Δήμου.

Σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου η κατάληψη γίνεται “με σκοπό ανθρώπινες συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους και ποιοτικές υπηρεσίες για τους πολίτες” και “λαμβάνοντας υπόψη και τη χθεσινή απόφαση-κάλεσμα της ΠΟΕ-ΟΤΑ”.

Το πλήρες κείμενο του Δελτίου Τύπου του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Θήρας έχει ως εξής:

“Με μεγάλη επιτυχία και καθολική συμμετοχή των εργαζομένων μας, πραγματοποιήθηκε σήμερα η κατάληψη του Δημαρχείου.

Ο διαγωνισμός για την καθαριότητα δεν πραγματοποιήθηκε. Τουλάχιστον δεν πραγματοποιήθηκε στο χώρο που είχε αποφασιστεί και ανακοινωθεί από την Οικονομική Επιτροπή.

Η παρουσία του Προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τους εργαζομένους και μάλιστα έθεσε και διευκρίνισε σημαντικά ζητήματα για το μέλλον των ΟΤΑ στη χώρα μας.

Μετά από Γενική Συνέλευση και λαμβάνοντας υπόψη μας και την χθεσινή απόφαση-κάλεσμα της ΠΟΕ-ΟΤΑ, αποφασίσαμε ομόφωνα την επ’ αόριστον κατάληψη των υπηρεσιών του Δήμου, τις επόμενες ημέρες, με σκοπό ανθρώπινες συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους και ποιοτικές υπηρεσίες για τους πολίτες.

Προσκαλούμε όλους τους σαντορινιούς πολίτες και όλους τους φορείς του νησιού μας στο πλευρό των εργαζομένων, για μια Ελλάδα και Έλληνες με αξιοπρέπεια και περηφάνεια.

Συμπαραστεκόμαστε σε κάθε υπάλληλο που αγωνίζεται για το μέλλον των παιδιών του, όπως τους εργαζόμενους στη ΔΟΥ, το ΙΚΑ, τη ΔΕΥΑΘ, τη ΔΕΗ, τους δασκάλους, τους καθηγητές, κ.ά.

Τονίζουμε ότι θα εμποδίσουμε με κάθε τρόπο την μεθοδευμένη απαξίωση των δημοσίων υπηρεσιών του νησιού μας, την οποία στο τέλος θα καλέσουν να πληρώσει από την τσέπη του ο κάθε σαντορινιός.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΗΣ :
Όσον αφορά την αποκομιδή των απορριμμάτων από ευπαθή σημεία του νησιού, όπως σχολεία, παιδικοί σταθμοί, νοσοκομείο, κ.λ.π., αυτή θα πραγματοποιείται κανονικά από συνεργείο του δήμου. Για τις υπόλοιπες περιοχές ζητάμε συγνώμη και την κατανόηση των συμπολιτών μας.”

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη