Σαντορίνη: Κατάστημα Τράπεζας Πειραιώς πλέον μόνο στο κέντρο των Φηρών

Αντίστροφη πορεία από την τάση αποκέντρωσης των τελευταίων ετών ακολουθεί η Τράπεζα Πειραιώς στη Σαντορίνη. Σε αντίθεση με την Eurobank, την Alpha και την Εθνική που έκλεισαν τα καταστήματά τους στο κέντρο των Φηρών και μεταφέρθηκαν στην ευθεία Φηρών-Πύργου, η Τράπεζα Πειραιώς διατηρεί ως μοναδικό της κατάστημα αυτό στο κέντρο των Φηρών, σε ιδιόκτητο κτήριο πάνω από την πλατεία.

Μέχρι πρότινος λειτουργούσε και δεύτερο κατάστημα στον Καρτεράδο, στην ευθεία Φηρών-Πύργου, εκεί όπου πλέον υπάρχει ενημέρωση ότι από 17/6 η εξυπηρέτηση γίνεται μόνο από το κατάστημα των Φηρών.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλό είναι όταν γράφουμε μια είδηση να προσέχουμε. 1.”Στο κέντρο των Φηρών” ο όρος “Φηρά” δεν υπάρχει, είναι παραφθορά του Θήρα για αυτούς που δεν μπορούν να προφέρουν το φθόγγο “Θ” και συνεχίζουν με σκληρό αγώνα να το αναπαράγουν κάποιοι και σήμερα. 2. η αυθαίρετη ονομασία ενός αγροτικού δρόμου ως “ευθεία Φηρών Πύργου” δεν βοηθάει, η συγκεκριμένη ευθεία δεν οδηγεί σε κανένα Πύργο! 3. “Μέχρι πρότινος λειτουργούσε και δεύτερο κατάστημα στον Καρτεράδο”, το κατάστημα βρίσκεται στα διοικητικά όρια της δημοτικής κοινότητας Θήρας, όπως και το νοσοκομείο και το κλειστό γυμναστήριο. Άραγε τι χρησιμεύει να τα βαπτίζουμε όλα Καρτεράδος και να φθάνει ο Καρτεράδος να εκδίδονται πολεοδομικές άδεια στην ΖΩΝΗ Ι (καλντέρα), χωρίς να περιλαμβάνεται στις κοινότητες που έχουν ΖΩΝΗ Ι στο ΦΕΚ 139Δ;
    Μήπως είναι καιρός να προβληματιστούμε αν είναι απλά ένα θέμα άγνοιας ή αν βοηθάει κάποιες καταστάσεις η τακτική “εγώ έτσι τα ξέρω”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη