Κατάθεση αιτήσεων για χορήγηση άδειας χρήσης κοινοχρήστων χώρων

dimos_thirasΟ Δήμος Θήρας με ανακοίνωσή του ενημερώνει όλους τους επιχειρηματίες της Σαντορίνης ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση αδειών χρήσης κοινόχρηστου χώρου στην προβολή των επιχειρήσεών τους έχει αρχίσει.

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες θα πρέπει να προσέλθουν, έως 30/04/2015, στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Θήρας προσκομίζοντας τα παρακάτω διακιολογητικά:

 

Για τραπεζοκαθίσματα
– Αίτηση (παραλαμβάνεται & συμπληρώνεται επί τόπου στο Δήμο)
– Αντίγραφο άδειας λειτουργίας, στην οποία πρέπει να αναφέρεται η δυνατότητα τοποθέτησης καθισμάτων σε υπαίθριο χώρο (αν δεν έχει εκδοθεί ακόμα η άδεια λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, αρκεί να προσκομισθεί η άδεια υγειονομικής υπηρεσίας, η οποία αποτελεί προαπαιτούμενο δικαιολογητικό για την έκδοση της τελικής άδειας λειτουργίας και στην οποία πρέπει να αναφέρεται η δυνατότητα για τραπεζοκαθίσματα και ο ακριβής αριθμός τους)
– Ταμειακή απόδειξη με το Α.Φ.Μ.
– Τοπογραφικό διάγραμμα ή σκαρίφημα (του κοινόχρηστου χώρου που αιτούνται)
– Βεβαίωση μη οφειλής από το Δήμο
– Φωτοτυπία τελευταίας άδειας κοινόχρηστων χώρων

Για σταντ με εμπορεύματα
– Ως ανωτέρω, με τη διαφορά ότι αντί για αντίγραφο άδειας λειτουργίας θα προσκομίζεται η έναρξη εργασιών της ΔΟΥ.

Για αυτοκίνητα και δίτροχα προς εμπορία ή ενοικίαση επί κοινόχρηστου χώρου
– Αίτηση (παραλαμβάνεται & συμπληρώνεται επί τόπου στο Δήμο)
– Αντίγραφο άδειας λειτουργίας
– Τοπογραφικό διάγραμμα ή σκαρίφημα (του κοινόχρηστου χώρου που αιτούνται) στο οποίο να φαίνονται τα ακριβή τ.μ. που καταλαμβάνουν τα προς επίδειξη αυτοκίνητα και δίτροχα επί του κοινόχρηστου χώρου, μπροστά από το κατάστημα που αιτείται την άδεια
– Βεβαίωση μη οφειλής από το Δήμο
– Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα εγκρίνεται η κατ’ εξαίρεση παραχώρηση του χώρου για το σκοπό αυτό (η εισήγηση γίνεται από την ελεγκτική αρχή)
– Εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τράπεζας καλής εκτέλεσης των όρων της άδειας χρήσης ίσης προς το 100% του αναλογούντος τέλους. Δεν είναι αναγκαία η προσκόμιση εγγυητικής επιστολής, αν το τέλος του παραχωρούμενου χώρου είναι μικρότερο των 1.200 ευρώ (άρθρο 16 Ν. 3254/2004) (θα την προσκομίσουν μετά τον έλεγχο της επιτροπής).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη