Καθοριστική για τη ΔΗΜΑΡ η συμμετοχή του Γιώργου Χάλαρη

Η υποψηφιότητα του πρώην κοινοτάρχη της Οίας Γιώργου Χάλαρη υπήρξε καθοριστική για το πολύ καλό αποτέλεσμα της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) στις Κυκλάδες γενικότερα και στη Σαντορίνη ειδικότερα. Να σημειώσουμε ότι η ΔΗΜΑΡ συγκέντρωσε στις Κυκλάδες το τρίτο μεγαλύτερο ποσοστό σε πανελλαδική κλίμακα (οι δύο πρώτες περιφέρειες ήταν η Χίος και το Ηράκλειο). Η γραφική απεικόνιση που ακολουθεί δείχνει “του λόγου το αληθές”:

 

 

Στο μεταξύ ο κ. Γιώργος Χάλαρης απέστειλε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή προς τους ψηφοφόρους των Κυκλάδων.

“Αγαπητοί συμπατριώτες φίλες και φίλοι Κυκλαδίτες,

Τo αποτέλεσμα των εκλογών στην χώρα αλλά και στο νομό μας δείχνουν ότι άλλαξε το σαθρό πολιτικό σκηνικό που ήταν ζητούμενο για όλους μας. Οι Κυκλαδίτες έκαναν πράξη το λόγο τους, έδειξαν ότι θέλουν και μπορούν να κάνουν ανατροπές.

Η δυναμική πολιτική παρουσία της ΔΗΜ.ΑΡ. στο νομό μας και σε ολόκληρη τη χώρα έτυχε σημαντικής αποδοχής από το εκλογικό σώμα όπως αποδεικνύεται και από το αποτέλεσμα που μας δώσατε.

Η δική μου συμμετοχή στο νέο αυτό πολιτικό φορέα ήταν για μένα υποχρέωση έναντι μεγάλης ομάδας Δημοκρατικών Πολιτών που αισθάνθηκαν την ανάγκη αναζήτησης προσώπων και πολιτικών που θα τους εκπροσωπούσε.

Η επιλογή σας και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου,να με αναδείξετε πρώτο στο νομό με την ΔΗΜ.ΑΡ., μου δίνει δύναμη, κουράγιο και μεγάλη ευθύνη να συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό των νησιών μας και της χώρας σε μια πολύ δύσκολη περίοδο.

Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και να σας διαβεβαιώσω ότι θα τιμήσω στο ακέραιο αυτή την εντολή, παρεμβαίνοντας και συμβάλλοντας για τα θέματα που απασχολούν τα νησιά μας, για μια ήπια και αειφόρο ανάπτυξη, για την πρόοδο αυτού του τόπου, για να γίνει η ελπίδα και το
όραμα του καθενός μας πράξη, για να βγει η χώρα από την κρίση, με μια πιο δίκαιη κοινωνική συμφωνία με ανακατανομή των βαρών, με ένα κράτος ταγμένο στην προσφορά του στον πολίτη, για την εξάλειψη της διαφθοράς, για μια κοινωνία όρθια με ψηλά το κεφάλι, για μια περήφανη πατρίδα.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤ. ΧΑΛΑΡΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ”

 

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη