Καυστικά σχόλια της αντιπολίτευσης για τις επαφές για την κρουαζιέρα

Σχολιάζοντας την πρόσφατη σύσκεψη του Δημάρχου Θήρας με τους εκπροσώπους της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιέρας, η η δημοτική παράταξη του Αντώνη Σιγάλα “Σαντορίνη Θηρασιά – Ενότητα Αλλαγή” εξέδωσε σήμερα (3/12) την παρακάτω ανακοίνωση:

“Και Ω.. του θαύματος η Δημοτική αρχή ανακάλυψε πως στη Σαντορίνη έρχονται κρουαζιερόπλοια και πως υπάρχουν προβλήματα στις υποδομές. Ξαφνικά η Δημοτική Αρχή και το αόρατο Λιμενικό Ταμείο θυμήθηκαν πως εδώ και τρία χρόνια δεν λειτουργούν τα ναύδετα….

Ω.. του θαύματος…, μετά από επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος ο Δήμαρχος άφησε τη σκληρή στάση και συζήτησε με τους εφοπλιστές μέσα σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης …

Ω του θαύματος… ξέχασαν την φέρουσα ικανότητα της Σαντορίνης και αρχίζουν να μιλούν για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας, ώστε να επωφεληθούν από αυτήν οι επαγγελματίες.

Ω του θαύματος, ανέκρουσαν πρύμναν και αποφάσισαν να μετατρέψουν με την Σαντορίνη σε home port.

Θαύμα η μετάλλαξη της Δημοτικής Αρχής;;; μάλλον όχι. Απλά οι παληκαρισμοί και οι λεονταρισμοί, δηλαδή λαϊκιστί “ο τσαμπουκάς” πήγαν περίπατο γιατί σε λίγους μήνες έχουμε εκλογές.

Αλήθεια πού χάθηκε ο κύριος Μελιχούρτης που εξόρκιζε το δεύτερο τελεφερίκ με την γνωστή ρήση “κάλιο γαϊδουρόδενε”; Γιατί δεν πήρε μέρος στη σύσκεψη με τους εφοπλιστές ως εκπρόσωπος του Ιδρύματος Λούλας & Ευαγγέλου Νομικού; Τον εξαφανίσατε τον μαχητή του καλού και της φέρουσας ικανότητας της πόλεως των Φηρών;;;

Πέρα από το αστείο της υπόθεσης, είμαστε όμως απόλυτα ικανοποιημένοι που επιτέλους η Δημοτική Αρχή άλλαξε γνώμη στο θέμα της κρουαζιέρας διότι όπως πολύ σωστά λέει ο Βόλφγκανγκ Γκαίτε: Ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμη. Ο ηλίθιος ποτέ.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη