Κοινωνικό Φροντιστήριο και φέτος από τον Δήμο Θήρας

Dimos_Thiras_newlogoΣτο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, ο Δήμος Θήρας ανακοινώνει τη συνέχιση της λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και για το σχολικό έτος 2016-2017.

Ο θεσμός του κοινωνικού φροντιστηρίου, που βρίσκεται ήδη στον τρίτο χρόνο της λειτουργίας του, σκοπεύει στην παροχή πρόσθετης εκπαιδευτικής στήριξης σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου καθώς και σε μαθητές της Ε’ και Στ’ Δημοτικού που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, ώστε να τους διασφαλίσει ίσες συνθήκες στη μάθηση.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά για τους γονείς των μαθητών θα κατατίθενται από αύριο Δευτέρα 17/10 μέχρι και την Παρασκευή 21/10, ώρες 08:00-15:00, στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Θήρας (άνωθεν γραφείου των ΕΛΤΑ στα Φηρά), στον υπεύθυνο κύριο Πελεκάνο Δημήτρη (τηλ. γραφείου 2286027053).

Η εκπαιδευτική αρωγή στους μαθητές παρέχεται αφιλοκερδώς από εκπαιδευτικούς της Σαντορίνης που συμμετέχουν εθελοντικά στην πρωτοβουλία του Δήμου Θήρας.

Στο πλαίσιο αυτο, ο Δήμος Θήρας καλεί εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (μόνιμοι εκπαιδευτικοί, αναπληρωτές, ωρομίσθιοι, συνταξιούχοι κλπ), που επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά στην προσπάθεια αυτή, να δηλώσουν συμμετοχή για τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που θα γίνονται και φέτος στον χώρο του νηπιαγωγείου Ημεροβιγλίου (πρώην Δημοτικό Σχολείο).

Ο Δήμος Θήρας ευχαριστεί θερμά τους συντελεστές της φετινής εθελοντικής πρωτοβουλίας, τους εθελοντές εκπαιδευτικούς, τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Ημεροβιγλίου και τη συντονίστρια του θεσμού κα Ειρήνη Βαλσαμάκη.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη