Κοινωνικό Φροντιστήριο θα λειτουργήσει στο Ημεροβίγλι

dimos_thirasΜετά από πρωτοβουλία της Τοπικής Κοινότητας Ημεροβιγλίου και σύμφωνα με την υπ΄  αριθ. 497/2014 ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας, ο Δήμος Θήρας ξεκινάει τη λειτουργία του πρώτου  Κοινωνικού Φροντιστηρίου με έδρα το Ημεροβίγλι για το Σχολικό Έτος 2015-2016.

Εθελοντές εκπαιδευτικοί θα παραδίδουν δωρεάν μαθήματα σε μικρές ομάδες μαθητών, απογευματινές ώρες κάθε μέρα, για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Θήρας (άνωθεν ΕΛΤΑ Θήρας) και στο τηλέφωνο 2286027053, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής και ώρες 07:30 – 15:00.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να κατατίθενται στο πιο πάνω γραφείο μέχρι και Παρασκευή 06/02/2015.

Στη διαδικασία θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας  βάσει των οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων που ορίζει ο Κανονισμός Λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου (χαμηλό οικονομικό εισόδημα, ευπαθείς κοινωνικές ομάδες).

Θεωρώντας ότι μία σημαντική  ανάγκη της σύγχρονης  οικογένειας αποτελεί η  εκπαίδευσης των παιδιών της, σκοπός της εθελοντικής αυτής πρωτοβουλίας μας είναι η υποστήριξη των οικογενειών του νησιού που ασφυκτιούν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Ο Δήμος Θήρας ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές εκπαιδευτικούς που στηρίζουν την λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη