ΑΟ Θήρας: Κόντρα στην Ηλιούπολη συνεχίζει το ταξίδι του στην Α1

Πέντε αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών, ο ΑΟ Θήρας ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον ΓΣ Ηλιούπολης, το Σάββατο 18/2, ώρα 18:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης. Μετά τον αποκλεισμό του από το final 4 του κυπέλλου, ο ΑΟ Θήρας επικεντρώνεται πλέον στον εναπομείναντα στόχο που είχε θέσει από την αρχή της σεζόν, που δεν είναι άλλος από την τετράδα στο πρωτάθλημα, ώστε να μπορεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω στα play off.

Η μέχρι τώρα φετινή πορεία του στην Α1 τον έχει φέρει, μετά από 10 νίκες και 7 ήττες, στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς, αρκετά μακριά από τον 3ο Πανναξιακό (39 βαθμοί), αλλά πολύ κοντά στον 5ο Άρη που ακολουθεί απειλητικά με μόλις ένα βαθμό πίσω από την ομάδα της Σαντορίνης. Με αυτά τα δεδομένα, η οποιαδήποτε απώλεια βαθμών για τον ΑΟΘ, αν συνδυαστεί με θετικά απότελέσματα του Άρη (29 β.), των Μακεδόνων (26 β.) και του Μαρκόπουλου (25 β.), μπορεί να φέρει ανακατατάξεις στην 4η θέση.

Το πρόγραμμα του ΑΟ Θήρας μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος έχει ως εξής:
18η αγωνιστική 18/2: ΓΣ Ηλιούπολης – ΑΟ Θήρας
19η αγωνιστική 25/2: ΑΟ Θήρας – ΑΣ Άρης
20η αγωνιστική 11/3: ΑΠΣ Αίας Ευόσμου – ΑΟ Θήρας
21η αγωνιστική 18/3: ΑΟ Θήρας – ΑΕΚ
22η αγωνιστική 25/3: ΑΣΠ Θέτις – ΑΟ Θήρας

Η υποστήριξη των φίλων της ομάδας με την φυσική τους παρουσία τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής θα αναμετρηθούν: Αρης-ΑΕΚ, Πανναξιακός-Μαρκόπουλο, Μακεδόνες-Ελπίς, Θέτις-Αίας Ευόσμου και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη