Κοπή πίτας και βραβεύσεις από την Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης

Η Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 22/1 στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέτντρο την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτάς της, με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θήρας κκ. Επιφάνιου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης κος Χαράλαμπος Δαρζέντας, αφού απηύθυνε τις ευχές του για τη νέα χρονιά, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι πολύτεκνοι της Σαντορίνης, όσο και οι πολύτεκνοι όλης της χώρας, προτείνοντας ταυτόχρονα τρόπους αντιμετώπισης με σοβαρές παρεμβάσεις από την Πολιτεία.

Ακολούθησε απονομή επαίνων στα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών που αρίστευσαν στα γυμνάσια και στα λύκεια*, καθώς και σε μαθητές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση**. Οι βραβευθέντες έλαβαν έπαινο και συμβολικό χρηματικό ποσό.

Απονεμήθηκαν επίσης τιμητικές διακρίσεις:
– Για την άνοδό τους στην Γ Εθνική Κατηγορία στον Πανθηραϊκό και στην Α.Ε Σαντορίνης  2)
– Για την επιστημονική της δράση και την προβολή της Σαντορίνης μέσα από αυτήν σε παγκόσμιο επίπεδο στην κα Παρασκεύη Νομικού
– Για την έμπρακτη αγάπη και προσφορά τους στη Θηραϊκή Κοινωνία στον + Ιωάννη Ζώρζο και στον κο Δακορώνια Εμμανουήλ
– Για την έμπρακτη αγάπη και εθελοντική προσφορά του στο συνάνθρωπο στον κο Χρυσόστομο Δεναξά
– Για την έμπρακτη αγάπη και Χριστιανική προσφορά της στη Θηραϊκή Κοινωνία στην κα Αθανασία Σαλίβερου
– Για την έμπρακτη αγάπη και προσφορά του στη Θηρασιά στον κο Συρίγο Αντώνιο
– Για την κοινωνική τους προσφορά στο Σύλλογο των Λιμνάρηδων.

Επίσης βραβεύτηκαν οι νέες πολύτεκνες μητέρες Δανέζη Ειρήνη του Εμμανουήλ σύζυγος Δρόσου Άγγελου, Δρόσου Ειρήνη του Νικολάου σύζυγος Πρέκα Γεωργίου και Ράλλη Σμαράγδα-Μαρία του Κυριαζή σύζυγος Δρόσου Κωνσταντίνου.

Αφού ολοκληρώθηκε και η ετήσια γενική συνέλευση, όπου έγινε απολογισμός του 2016 και προγραμματισμός για τη νέα χρονιά, η εκδήλωση έκλεισε με την προσφορά δώρων σε όλα τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών.


 

* Τα παιδιά που αρίστευσαν ήταν: Νιώτης Σπυρίδων του Παύλου, Συρίγου Ειρήνη – Άννα του Ανάργυρου, Σιγάλας Πέτρος του Αντωνίου, Βελεγράκης Κωνσταντίνος του Ιωάννη, Οικονόμου Νιόβη του Παύλου, Γαβρίλης Λέανδρος  του Ιωάννη, Κολυδά  Άννα του Αναστασίου, Αρβανίτη Μαρία του Νικολάου, Κουλούρης Παναγιώτης του Κωνσταντίνου, Γαβρίλη Λυδία του Ιωάννη, Πούλη Αναστασία του Ηλία, Διαμαντοπούλου Μόσχα του Γεωργίου, Φύτρος Μάρκος του Αντωνίου.

** Τα παιδιά που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ήταν: Αργυρού Βαρβάρα του Ιωάννη, Γαβρίλη Λυδία του Ιωάννη, Διαμαντόπουλος Αλέξανδρος του Γεωργίου, Νιώτη Ειρήνη του Παύλου, Πρέκας Ελευθέριος του Γεωργίου, Τσαβδαρίδη Αλκυών του Αντωνίου, Φουστέρης Μακάριος του Αντωνίου, Αρβανίτη Ευαγγελία – Ρούσσα του Ανδρέα, Λυγνού Γεωργία του Χαράλαμπου, Ρούσσου Χριστίνα – Καρδιώτισσα του Γεωργίου.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη