“Κόβει” την Αθήνα και η Singapore Airlines

Μετά την Delta, η οποία ανακοίνωσε προχθές ότι μόνο για το καλοκαίρι θα συνδέει καθημερινά την Αθήνα με τη N. Υόρκη, ενώ από τις 27 Οκτωβρίου το δρομολόγιο θα ανασταλεί, χθες η Singapore Airlines, μια από τις σημαντικότερες αεροπορικές εταιρείες, γνωστοποίησε ότι αναστέλλει τα δρομολόγιά της από Σιγκαπούρη προς Αθήνα και προς Abu Dhabi λόγω της συνεχούς μειωμένης κερδοφορίας των δύο γραμμών. Οι τελευταίες πτήσεις προς τις δύο πόλεις θα αναχωρήσουν από τη Σιγκαπούρη στις 26 Οκτωβρίου 2012.

Σύμφωνα με τη διοίκηση, η απόφαση για την αναστολή των δρομολογίων ήταν ιδιαίτερα δύσκολη καθώς η εταιρεία πραγματοποιεί πτήσεις προς Αθήνα από το 1972 και προς το Abu Dhabi από το 2006. Η αναστολή συνάδει με την πολιτική της Singapore Airlines να προσαρμόζει τη διαθεσιμότητα θέσεων στις ανάγκες της αγοράς. Οι πελάτες που διαθέτουν ήδη εισιτήριο από/προς Abu Dhabi και από/προς Αθήνα με ημερομηνία μεταγενέστερη της 26ης Οκτωβρίου του 2012 (27 Οκτωβρίου για την πτήση επιστροφής από το Abu Dhabi) θα έχουν τη δυνατότητα αποζημίωσης χωρίς κυρώσεις. Το ίδιο ισχύει και για τους κατόχους redemption εισιτηρίων KrisFlyer.

Επί του παρόντος η Αθήνα εξυπηρετείται με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις οι οποίες, από τις αρχές του Ιουλίου έως και το τέλος Σεπτεμβρίου θα αυξηθούν στις τρεις εβδομαδιαίως.

Πηγή: www.e-go.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη