Κρασί με το ποτήρι στο Ημεροβίγλι

Ο Ηλιότοπος από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου “ανοίγει” την ατμοσφαιρική σπηλιά του και προσφέρει κρασιά με το ποτήρι από τη Σαντορίνη και όχι μόνο. Μια ακόμα επιλογή διασκέδασης προστίθεται στη χειμερινή ζωή του νησιού.

Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου

Κρασί και καλή παρέα στη σπηλιά του Ηλιότοπου

Και μιας που άρχισαν τα μαγαζιά να κλείνουν, ο καιρός να κρυώνει, και το κρασί να μας ζεσταίνει, είπαμε και εμείς να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση!

Από αυτήν την Παρασκευή, αφού δύσει ο ήλιος, και μέχρι τα μεσάνυχτα, σας περιμένουμε στην σπηλιά του Ηλιότοπου να περάσουμε μαζί όμορφες βραδιές, παρέα με ένα ποτήρι ή ένα μπουκάλι σαντορινιό κρασί, με ένα μεγάλο εύρος επιλογών. Οι τιμές κρασιού ανά ποτήρι ξεκινάνε από 2.80 €, και σερβίρονται με συνοδευτικά σνακ.

Κάθε εβδομάδα ο κατάλογος κρασιών θα αναδιαμορφώνεται και θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάζουμε ενδιαφέρουσες επιλογές από τη Σαντορίνη καθώς και από την υπόλοιπη Ελλάδα και τον κόσμο.

Έχουμε πάρκινγκ ακριβώς απ’έξω, wi-fi, βολικές καρέκλες και ζεστή σπηλιά! Παρατήστε λοιπόν τα σπίτια σας και ελάτε να γνωρίσετε και να απολαύσετε ένα ποτήρι κρασί με την αγάπη και την προσοχή που του αξίζει!

* Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν την παρέα τους και δεν θέλουν να πιουν κρασί, υπάρχουν τα ποτά, οι μπύρες, τα κοκτέιλ και το ανθρακούχο νερό

** Εξερευνήστε τον μικρoκατάλογο με τους πρωτότυπους γευστικούς πειρασμούς

*** Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε νέα και προσφορές!
https://www.facebook.com/heliotoposwinebar

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”71″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη