Κυβερνητική αντιπροσωπεία από τη Νότια Κορέα στον Δήμο Θήρας

Yψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους της Δημοκρατίας της Κορέας (Νότιας Κορέας) υποδέχθηκε σήμερα (4/9) στο δημαρχείο της Σαντορίνης ο Δήμαρχος Θήρας Νίκος Ζώρζος. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης η Έπαρχος Θήρας Ιουλία Καραμολέγκου, καθώς και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και της Τουριστικής Επιτροπής Γεωργία Νομικού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Θήρας, η Σαντορίνη υποδέχεται σημαντικό αριθμό επισκεπτών από την Ν. Κορέα, και με τις επαφές των δύο πλευρών προσδοκάται η ενίσχυση αυτών των ροών. Η εν λόγω χώρα της ανατολικής Ασίας έχει στην επικράτεια της περίπου 2.000 νησιά και οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις πρωτοβουλίες του Δήμου Θήρας για την προστασία του γεωπεριβάλλοντος της Σαντορίνης και της διαχείρισης των τουριστικών ροών.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Ο Δήμαρχος Θήρας δήλωσε: “Είναι μεγάλη μας χαρά να υποδεχόμαστε τους αξιωματούχους της Δημοκρατίας της Κορέας. Η επίσκεψη αυτή αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την ενίσχυση των σχέσεων μας και την προώθηση της συνεργασίας μας, καθώς οι δύο πλευρές μοιράζονται πολλά κοινά στοιχεία και μακραίωνο πολιτισμό”.

Η κορεάτικη αντιπροσωπεία προσκάλεσε τη Σαντορίνη να συμμετάσχει το 2026 στην “Παγκόσμια Νησιωτική Έκθεση” που θα πραγματοποιηθεί στην Κορέα.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη