Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μεγαλοχώρι και Πύργο-Έξω Γωνιά λόγω έργων της ΔΕΥΑΘ

Με ανακοίνωσή της, η ΔΕΥΑΘ ενημερώνει πως από τη Δευτέρα 22/3 μέχρι την Παρασκευή 26/3 θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Μεγαλοχωρίου, λόγω εργασιών αντικατάστασης του παλαιού δικτύου ύδρευσης.

Συγκεκριμένα οι εργασίες θα γίνονται από τις 08:00 ως τις 16:00 από το ύψος της διασταύρωσης προς Ακρωτήρι και για 200 μ. με κατεύθυνση προς Εμπορείο, καθώς και για 200 μ. με κατεύθυνση προς Ακρωτήρι (βλ. χάρτη παραπάνω). Η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνεται ανά ρεύμα και ανά διαστήματα και θα ρυθμίζεται από το προσωπικό της ΔΕΥΑΘ.

Επίσης, μέχρι την Παρασκευή 26/3 θα παραταθούν και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Πύργου και της Έξω Γωνιάς, λόγω εργασιών στο δίκτυο αποχέτευσης.

Ειδικότερα, καθ’ όλο το 24ωρο δε θα επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων από το ύψος της διασταύρωσης Πύργου-Έξω Γωνιάς έως και 600 μ. πριν από τον Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους (βλ. χάρτη παραπάνω). Οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής θα εξυπηρετούνται με διευθέτηση της κυκλοφορίας από το προσωπικό της ανάδοχης εταιρείας.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη