Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του Πανθηραϊκού

Στη διάθεση των φιλάθλων της Σαντορίνης έχουν τεθεί οι κάρτες διαρκείας του Πανθηραϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Οι κάρτες θα ισχύουν σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Πανθηραϊκού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στο Κύπελλο Κυκλάδων και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν τις νέες κάρτες διαρκείας της ομάδας μας μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 6972051093 ή να στείλουν email στο panthiraikios@yahoo.gr

Στο μεταξύ, ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη χρονιά προχωράει. Πιο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα του Πανθηραϊκού είναι ο 18χρονος επιθετικός Αλέξανδρος Γεωργαντής από την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού και ο επίσης επιθετικός Νίκος Βαλαβανόπουλος που πέρσι πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον 1ο όμιλο με την Καβάλα. Με τα χρώματα του Πανθηραϊκού θα αγωνίζονται επίσης τη νέα χρονιά ο Τζόι Σεΐτι (επιθετικός), ο Μανώλης Φύτρος (πλάγιος επιθετικός), ο Παναγιώτης Ντούνης (τερματοφύλακας), Παναγιώτης Τσιμικλής (μέσος).

Ακόμα, η ομάδα έχει ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Μπιρμπίλη, τον  Τάσο Χουζούρη, τον Γιώργο Λαμπρόπουλο, τον Δαμαντή Ζωντό, τον Γιάννη Κόντη, τον Shpati Lluka, τον Ανδρέα Χούσα, τον Γιώργος Παληγεώργο και τον Στέλιο Γκίκα.

Θυμίζουμε ότι στον πάγκο του Πανθηραϊκού και την επόμενη χρονιά θα κάθεται ο Γιάννης Σιλεβίστας.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη