Σαντορίνη: Κυπελλούχος Ελλάδος στο μπάσκετ με αμαξίδιο ο Παναθηναϊκός

Τα γιορτινά του φόρεσε το Κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης το απόγευμα του Σαββάτου 8/6 για να υποδεχθεί τον 24ο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ με αμαξίδιο.

Διεξήχθη ένας αγώνας που καθήλωσε όσους είχαν την τύχη να βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου, όπου ο Παναθηναϊκός κατάφερε στην παράταση να κάμψει την αντίσταση του Άτλαντα με 66-62 και να κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο, πετυχαίνοντας το νταμπλ, αφού πρόσφατα είχαν αναδειχθεί και πρωταθλητές. Οι παίκτες των δύο ομάδων που βρέθηκαν στον τελικό προσέφεραν ένα υψηλού επιπέδου παιχνίδι γεμάτο πάθος, δυνατές μονομαχίες, εκπληκτικές φάσεις, με τη διακύμανση του σκορ να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Μοναδική παραφωνία του αγώνα αποτελεί η αναστάτωση που προκλήθηκε εντός του αγωνιστικού χώρου με αθλητή του Άτλαντα να χειροδικεί εναντίον αθλητή του Παναθηναϊκού. Για το εν λόγω περιστατικό αθλητικής βίας, ο αθλητής του Άτλαντα έχει κληθεί σε ακρόαση από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.).

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Θήρας συγχαίρει όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στη φετινή διοργάνωση, τις διοικήσεις των συλλόγων και την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο (Ο.Σ.Ε.Κ.Α.) και παράλληλα ευχαριστεί για την πολύτιμη και ανιδιοτελή συνεισφορά τους την Εθελοντική Ομάδα Σαντορίνης και ιδιαιτέρως την κα Βαλεντίνη Κούτουλα και τον κο Πέτρο Παυλάκο όπως και τα ξενοδοχεία MagmaResort, CastroHotel, TherosHouses, το εστιατόριο Περίβολος και την Κάβα Φουστέρης.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη