Λαϊκή Συσπείρωση Θήρας: Δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών στη Σαντορίνη

laiki_syspeirosi_w200Σύμφωνα με σημερινή (21/5) της ανακοίνωση:

“Η Λαϊκή Συσπείρωση Θήρας ευχαριστεί από καρδιάς όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της, συμπορεύτηκαν μαζί της και στήριξαν ψηφοδέλτιά της στο Δήμο Θήρας και την Περιφέρεια.

Οι εκλογές στη Θήρα έγιναν σε ένα έντονο κλίμα αντιπαράθεσης με επίκεντρο την επιλογή προσώπων και τοπικούς διαξιφισμούς πάνω σε μια προοπτική συγκεκριμένου τύπου ανάπτυξης. Η Λαϊκή Συσπείρωση έδωσε την εκλογική μάχη με στόχο την αγωνιστική κινητοποίηση του Θηραϊκού λαού για τη λύση των προβλημάτων που θα βελτιώσουν τη ζωή κάθε οικογένειας στο νησί μακριά από αυταπάτες και υποσχέσεις.

Η εκπροσώπηση στο δημοτικό συμβούλιο δίνει τη δυνατότητα να ακουστεί μια άλλη φωνή για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και μια άλλη πρόταση ανάπτυξης των νησιών μας με σεβασμό στην ιδιαίτερη φυσιογνωμία του, το φυσικό και πολιτιστικό του περιβάλλον και το σύνολο των κατοίκων του.

Στο πλαίσιο της ενιαίας θεώρησης αυτής της προοπτικής, καλούμε:
– Τους συνεργαζόμενους, φίλους και ψηφοφόρους μας,
– Τους εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, μικρούς εμπόρους, άνεργους, συνταξιούχους, νέους και νέες, που θέλουν να αντισταθούν στην αντιλαϊκή πολιτική και να προετοιμάσουν ένα καλύτερο μέλλον

Να ενισχύσουν την Κυριακή μαζικά το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές για να γίνει ο λαός μας πιο ισχυρός στο δρόμο για μια νέα προοπτική ανάπτυξης και συνολικής προόδου.”

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη