Leasing ιματισμού – ενημερωτική εκδήλωση την Τετάρτη

Μια ευρέως διαδεδομένη στο εξωτερικό πρωτοποριακή υπηρεσία leasing ιματισμού ήρθε και στην Ελλάδα από την Spick and Span, με την ποιότητα και την υπογραφή της COCO-MAT.

H Spick and Span ως αποκλειστικός συνεργάτης της COCO-MAT, αναλαμβάνει την ανανέωση ολόκληρου του εξοπλισμού λευκών ειδών των συνεργαζόμενω ξενοδοχείων και την καθημερινή φροντίδα και ολοκληρωμένη διαχείρισή του ιματισμού, μέσω των υπηρεσιών leasing, πλύσης ιματισμού και παροχής προϊόντων προσωπικής περιποίησης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας η Spick and Span έρχεται να καλύψει βασικές λειτουργικές ανάγκες των ξενοδοχειακών μονάδων. Τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης και της μείωσης των τιμών και των κρατήσεων, η πλειονότητα των ξενοδοχείων δεν ανανέωσε τον ιματισμό τους. Με ελάχιστες αγορές, συμπλήρωναν τις απολύτως απαραίτητες για τη λειτουργία τους αλλαξιές (2,5 par). Αυτό εκτός από το διαχειριστικό κόστος, είχε ως αποτέλεσμα την ποιοτική υποβάθμιση της παρεχόμενης υπηρεσίας προς τον πελάτη τους. Ο ιματισμός είναι πλέον πολυκαιρισμένος, γαριασμένος και σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζει στα ποιοτικά standards που έχει ένα ξενοδοχείο Lux ή 5 αστέρων.

Η Spick and Span παρέχει στους πελάτες της λευκά είδη από 100% βαμβάκι άριστης ποιότητας τα οποία φέρουν τις καλύτερες προδιαγραφές. Συγκεκριμένα παραδίδειι στην ξενοδοχειακή μονάδα άριστης ποιότητας ιματισμό COCO-MAT, που θα καλύψει τουλάχιστον 3,5 par, λύνοντας την ποσοτική επάρκεια και αναβαθμίζοντας άμεσα την προσφερόμενη ποιότητα προς τον πελάτη της μονάδας σας. Η επένδυση αυτή θα καλυφθεί εξολοκλήρου από την εταιρείαSpick and Span. Για να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ, από την αναπόσβεστη αξία του υπάρχοντος ιματισμού η Spick and Span πλένει και θα συσκευάζει αεροστεγώς, τα τεμάχια που είναι σε καλή κατάσταση ώστε να είναι διαθέσιμα για μελλοντική χρήση.

Η χρέωση του ξενοδοχείου θα γίνεται μόνο στα τεμάχια που έχει χρησιμοποιήσει και αποστείλει προς πλύση. Τα υπόλοιπα τεμάχια θα παραμένουν στο ξενοδοχείο χωρίς χρέωση.

Η σύμβαση συνεργασίας θα έχει τριετή διάρκεια (3 έτη), και το ξενοδοχείο θα εξασφαλίσει σταθερά υψηλή ποιότητα, μηδενίζοντας τις αγορές ιματισμού. Πρόθεσή της Spick and Span είναι μια μακροχρόνια συνεργασία στη διάρκεια της οποίας θα καλύπτει το σύνολο των αναγκών της ξενοδοχειακής με την καλύτερη ποιότητα της Ευρώπης.

Με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της COCO-MAT, η Spick and Span μπορεί να καλύψει το σύνολο των αναγκών του πελάτη αναφορικά με τον εξοπλισμό του δωματίου του, όπως:

• Λευκά είδη: Σεντόνια – μαξιλαροθήκες – παπλωματοθήκες – πετσέτες κ.α.
• Μαξιλάρια
• Παπλώματα
• Στρώματα
• Ολοκληρωμένα συστήματα ύπνου
• Έπιπλα

Η Spick and Span θα παρουσιάσει την πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία στους ιδιοκτήτες και τα στελέχη των καταλυμμάτων της Σαντορίνης, στον υπόσκαφο χώρο εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Ηλιότοπος στο Ημεροβίγλι, την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014, στις 18.00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη