Τους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσω των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων συγχαίρουν ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης και η Έπαρχος Θήρας κα Θεώνη Λειβαδάρου.

Ο κ. Λεονταρίτης απόλυτα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα, που όπως τόνισε, “καταδεικνύουν τη σοβαρή δουλειά και το άξιο εκπαιδευτικό προσωπικό που υπάρχει στην Περιφέρειά μας, αλλά και την επιμέλεια των γονιών και των παιδιών”, επισημαίνει στη δήλωσή του:

Αγαπητά μου παιδιά,

Η εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αποτελεί την επιβράβευση των προσπαθειών σας και ένα καινούριο ξεκίνημα, αφού ο αγώνας για την επίτευξη των στόχων σας θα είναι διαρκής και επίπονος, ειδικά σήμερα, που η χώρα μας βιώνει δύσκολες συγκυρίες. Όμως η ζωή, μας δίνει την ευκαιρία για πολλές “μάχες”. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας, σχεδιάστε τα επόμενα βήματά σας και αναζητήστε το δικό σας “δρόμο”.Σας εύχομαι από καρδιάς καλή πρόοδο στις σπουδές σας και πολλές επιτυχίες στο νέο σας ξεκίνημα.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στα παιδιά που προσπάθησαν αλλά δεν εισήχθησαν. Εύχομαι να συνεχίσουν με πείσμα και επιμονή, να ανασυντάξουν τις  δυνάμεις τους και να μην εγκαταλείψουν τα όνειρά τους. Σε μια νέα προσπάθεια είναι βέβαιο ότι θα ανταμειφθούν.

Υπάρχουν όμως και απόφοιτοι των Λυκείων μας, που αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν στις πανελλήνιες, αλλά προτίμησαν να μπουν αμέσως στον επαγγελματικό στίβο. Τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία και επιτυχία σε ό,τι επέλεξαν να κάνουν.

Θέλω τέλος να καλωσορίσω στην φιλόξενη πόλη μας τους επιτυχόντες στο Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Να είναι σίγουροι οι ίδιοι και οι γονείς τους ότι το επίπεδο των σπουδών τους, αλλά και η ποιότητα της ζωής τους στην έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

Καλές σπουδές, καλή σταδιοδρομία σε όλους” .


Η Έπαρχος Θήρας κα Θεώνη Λειβαδάρου αναφέρει τα παρακάτω στο σχετικό μήνυμά της:

“Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η επιτυχία αυτή αποτελεί το επιστέγασμα των πολύχρονων προσπαθειών τους.

Πολλά συγχαρητήρια στους γονείς που στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια με αγάπη αλλά και πολλές στερήσεις την δύσκολη προσπάθειά τους, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν με τις γνώσεις τους στον αγώνα τους.

Σε όσους δεν κατάφεραν να επιτύχουν στους στόχους τους, αυτό δεν πρέπει να τους αποθαρρύνει αλλά αντίθετα να γίνει η αρχή για μια νέα προσπάθεια. Άλλωστε η αποτυχία δεν σημαίνει απόρριψη, αλλά αποτελεί το εφαλτήριο για έναν αγώνα για μια δεύτερη ευκαιρία.”

Print Friendly, PDF & Email