Let’s do it Santorini! την Κυριακή σε Περίσσα-Περίβολο

Ο Δήμος Θήρας και η ΓΕΩΘΗΡΑ παίρνουν μέρος την Κυριακή 2 Απριλίου στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Εθελοντική Δράση “Let’s do it Greece 2017” με κεντρικό σύνθημα “Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!”.

Με στόχο τον συντονισμό κοινών δράσεων στην περιοχή του Δήμου Θήρας, καλούνται εθελοντικοί φορείς, σύλλογοι, σχολεία, αλλά και μεμονωμένοι πολίτες να συμμετάσχουν στην εκστρατεία “Let’s do it Greece 2017” με στόχο τη στήριξη της μεγάλης και πρωτοφανούς για τα ελληνικά δεδομένα εθελοντικής προσπάθειας, στην οποία η συμμετοχή αυξάνεται διαρκώς από το 2012 έως σήμερα.

Η δράση της Κυριακής 2/4 για την Σαντορίνη θα πραγματοποιηθεί φέτος στην παραλία Περίσσας-Περίβολου, με σημείο συνάντησης τη στάση των λεωφορείων στον Περίβολο (αντλιοστάσιο) και ώρα συνάντησης 11:00 το πρωί.

[adning id="140783"]Στόχος είναι να καθαριστεί η παραλία και όλοι μαζί να διαδώσουν το μήνυμα του εθελοντισμού και της συνεργασίας της θηραϊκής κοινωνίας, ώστε να ενισχυθεί η σύνδεση μεταξύ πολιτών, παιδιών και περιβάλλοντος.

Η ΓΕΩΘΗΡΑ θα παρέχει στους εθελοντές γάντια, σακούλες, μικρό σνακ και νερά, ενώ θα φροντίσει και για την αποκομιδή των συλλεχθέντων απορριμμάτων. Οι εθελοντές θα πρέπει να είναι κατάλληλα ενδεδυμένοι και να φορούν καπέλο.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση Let’s do it Greece 2017 υπάρχουν στη σελίδα www.letsdoitgreece.org.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη