Λιμενικό Ταμείο: Μειοδοτικός διαγωνισμός για μίσθωση επαγγελματικού σκάφους

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας,  κ. Γιώργος Δαρζέντας, διακηρύσσει τη διεξαγωγή μειοδοτικού διαγωνισμού για τη μίσθωση επαγγελματικού σκάφους, αξιόπλοου, με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για την κατηγορία του σε ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης και πλήρως επανδρωμένο, για την κάλυψη πλόων και περιπολιών σύμφωνα με την εγκεκριμένη αναθεώρηση των ΑΑΛΕ – ΣΑΛΕ και τις διατάξεις του κώδικα ISPS, με φανερή και προφορική μειοδοτική δημοπρασία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 194 του Ν. 3463/2006 και του Π.Δ. 270/1981.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν ή θα αποστείλουν τις προσφορές τους μέσα σε σφραγισμένο φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως αυτά αναφέρονται στο άρθρο 2 της διακήρυξης του Προέδρου, στην Επιτροπή Καταλληλότητας στα γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας, (Δ/νση Φηρά Θήρας, ΤΚ. 84700, τηλ: 2286028362/21876). Τελευταία ημέρα κατάθεσης ή αποστολής των δικαιολογητικών ορίζεται στις 29/04/2013, ημέρα Δευτέρα μέχρι τις 15:00.

Ο Πρόεδρος με έγγραφο ή απόφασή του θα ορίσει την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της φανερής προφορικής μειοδοτικής δημοπρασίας, καλώντας με απόδειξη αυτούς, των οποίων τα επαγγελματικά επιβατικά σκάφη κρίθηκαν κατάλληλα.

Η διάρκεια της μίσθωσης είναι από την 13η Μαΐου 2013 έως την 30η Νοεμβρίου 2013 και ειδικότερα θα αναφέρεται στους όρους της σύμβασης. Η έναρξη πλόων και περιπολιών του σκάφους από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας θα γίνει μετά από έγγραφη ειδοποίηση του Προέδρου.

Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία, πρέπει να καταθέσει στην επιτροπή Διενέργειας της Δημοπρασίας ως εγγύηση Γραμμάτιο Σύστασης Παρακαταθήκης του ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για παρακατάθεση σ’ αυτό από αυτόν που επιθυμεί να λάβει μέρος στη δημοπρασία ή άλλου που ενεργεί για λογαριασμό του διαγωνιζομένου, ποσού ίσου προς το 10% επί της συνολικής οικονομικής προσφοράς. Μετά το τέλος της μειοδοτικής διαδικασίας και υπογραφή των πρακτικών της, οι υπόλοιποι υποψήφιοι μπορούν να παραλάβουν την εγγύηση που έχουν καταθέσει στην Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού. Ο τελευταίος μειοδότης δε θα παραλάβει την εγγύησή του μέχρι την ημέρα της υπογραφής της σύμβασης.

Τα κηρύκεια δικαιώματα, τέλη χαρτοσήμου, τα έξοδα του συμφωνητικού, τα έξοδα δημοσίευσης της σχετικής περιληπτικής διακήρυξης και της τυχόν επαναληπτικής στο τύπο βαρύνουν τον τελευταίο μειοδότη. Σε περίπτωση άρνησής του εισπράττονται σύμφωνα με τα οριζόμενα για την είσπραξη των δημοσίων εσόδων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν πληροφορίες από τα γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας, (Δ/νση Φηρά Θήρας, ΤΚ. 84700, τηλ: 22860 – 28362 / 21876).

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη